promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesújtó hír érkezett az OTP-sek számára, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos közleményt tett közzé az OTP Bank.

Az év első hónapjai az áremelésekről szoktak szólni, így talán nem is olyan meglepő, hogy a mobilszolgáltatók vagy a posta után a bankintézetek is sorra jelentik be, hogy hogyan alakulnak idén az árak. Az OTP csütörtökön az MTI-nek eljuttatott közleményében adott tájékoztatást a közeljövő legfontosabb tudnivalóiról.

2024 március 1-jétől a lakossági ügyfeleknek fel kell készülniük, mert az OTP ármódosítást hajt végre a digitális utalásoknál. Ez az emelés az elektornikus átutalások esetében egy számjegyű, a többi díjnál viszont differenciált ármódosítást hajt végre.

Jó hír azonban, hogy az OTP Bank meghosszabbítja az Árfolyam+ kedvezményes csomagját, ami azt jelenti, hogy továbbra is középárfolyamon számolnak el ügyfeleikkel bankkártyás vásárlások esetén. Az online utalásokra vonatkozóan is jó hír érkezett, hiszen mindenki számára megmarad az akciós díjmentesség, amely 20 ezer forint alatti utalások esetén havonta összesen 500 ezer forint összegig érvényes. Ehhez egyszerűen csak meg kell igényelniük az adott kedvezményt.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény továbbá kiemelte, hogy az OTP-nél továbbra is t kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokra, így továbbra is díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára, valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 ezer forintig.

Az OTP banknál nemrégiben jelentős változások léptek életbe. Az OTPdirekt Internetbank oldalán közzétett figyelmeztetésből ugyanis kiderült, hogy a bank fokozatosan elkezdi kivezetni a „régi” netbankot a lakossági ügyfeleinél. Erről bővebben itt lehet tájékozódni.

Az OTP Bank 1949-ben alakult meg Magyarországon, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül, hogy ma már vezető szerepet tölt be a régió pénzügyi szektorában. Bár ügyfélként gyakran bosszankodhatunk, az áremelésekre az infláció, az üzleti környezet változásai és a folyamatos fejlesztések miatt van szükség, hogy a bank fenntartsa szolgáltatásai magas színvonalát és versenyképességét a piacon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás