promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyes fordulatot vett egy autóvásárlás: olyat tett a vevő a próbakör után amire nincsenek szavak
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolgot tett meg egy férfi, biztosan nagyot nézhetett az eladó, aki az autóját akarta eladni neki. 

Elképesztő dologra vetemedett egy férfi, akinek autóra volt szüksége, és ezért a könnyebbik utat választotta. Tehát ez az eset egyáltalán nem arról szól, hogy valaki szorgalommal összegyűjtötte volna a pénzt egy autóra. Ilyet azért csak kevesen mernének megcsinálni, már azért is, mert a történet igencsak aljas módon lett kivitelezve, ráadásul ez jócskán kimeríti a lopás körét is. 

Történt ugyanis, hogy egy férfi telefonos egyeztetés alapján megtekintett egy eladó személykocsit. Ezzel még nem is volt semmilyen probléma, majd amikor a helyszínre érkezett és a vevő beült a kiszemelt járműbe, hogy próbakörre vigye, azonban a fagyott-sáros talaj miatt nem tudott elindulni. Megkérte az eladót, hogy tolja meg az autót, majd elhajtott vele, és miután nem érkezett vissza, a tulajdonos bejelentette a lopást a rendőrségen.

A rendőrség beszámolója szerint a Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 24 perccel a bejelentést követően észrevette a keresett kocsit egy gyöngyösi benzinkúton, majd előállította annak 20 éves vezetőjét a városi kapitányságra. A férfi ellen jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás.

A történet azért is nagyon érdekes, mivel a fiatal a gépjárművezetéstől való eltiltás hatálya alatt közlekedett egy forgalomból átmenetileg kivont autóval, így ezek miatt is felelnie kell, továbbá a ruhájában droggyanús anyagot találtak, ezért kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt is eljárás indul vele szemben.

Egyre több autós eset kerül ki az internetre, sokszor videókat is feltesznek arról, milyen aljasságot követ el egy-egy sofőr. Nemrég pedig azon röhögött a fél internet, mikor egy autós a szlovákiai Nádszeg környékén egy befagyott területre tévedt, majd jól be is szakadt alatta a jég. Végül a pórul járt sofőrt egy terepjáró segítségével kellett kimenteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás