promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korcsolyázni akart az autójával, ami ezután történt, az eszméleten: ezen az autóson nevet az egész internet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hitte jó ötlet lesz, most az egész internet ezen az autóson nevet. 

Mint tudjuk, az előző napokban mínuszok érték el az országot, igazi téli hideg levegővel találtuk szembe magunkat január közepén. Már közeleg a felmelegedés, de a borzasztó, már-már sarkvidéki hideg miatt több tó is befagyott, köztük a Balaton is. Jégréteg alakult ki rajta, most pedig úgy néz ki, mintha valamilyen másik bolygón lennénk. Ám ilyenkor még nem szabad rámenni a befagyott tavakra, csak akkor, ha már kellő vastagságú jég keletkezik rajta. 

Ezt egyáltalán nem vette figyelembe egy autós, aki a szlovákiai Nádszeg mellett tett olyat, amire nincsenek szavak. A falu melletti földön természetes módon kialakult egy korcsolyapálya, a Skoda típusú autó vezetője pedig úgy döntött, hogy nem korcsolyával, hanem a gépjárműjével veselkedik neki a jégnek. 

Persze, a jégkorcsolyázó embereket elbírta a jég, de a közel egy tonnás autót már nem. A jég gyorsan beszakadt alatta, a kimentése pedig egyáltalán nem volt könnyű. Úgy tudni, hogy egy terepjáró segítségével húzták ki a jéggel borított vízből. Az ilyen eseteknél még traktort is be szoktak vetni, ezennel az volt a szerencse, hogy mindössze pár centis volt a vég. 

Az esetről készült fotó a Nagyszombati Kerület Útinform Facebook oldalára került fel, de többen megosztották. Épp ezért hihetetlenül sok hozzászólás érkezett, rengetegen nevetnek a megtörtént eseten. 

- Nagy baj lehet az intelligenciával is, de a fizikai ismereteivel biztos!! - jegyezte meg egy hozzászóló. 

- Eddig úgy tudtam, hogy csak a Windows tud lefagyni ... - írta viccesen egy másik kommentelő. 

- Az emberi ostobaság határtalan! - jegyezte meg másik hozzászóló a Facebookon. 

- Arra is lusta volt, hogy kiszálljon csúszkálni - akkor így járt majd ha szárazság lesz nyáron kiszabadul - olvasható egy még viccesebb kommentben. 

Forrás: Paraméter

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás