promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi soha vissza nem térő ajánlatot hirdet, a vásárlók rögtön akcióba lendültek, hatalmas megmozdulást eredményezett az üzletlánc közlése
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi különleges ajánlattal izzította be a vásárlókat.

Az Aldi rendszeresen úgy reklámozza a saját közösségi oldalán az aktuális akciókat és különleges ajánlatokat, hogy valamilyen poénos, vicces képet mellékel hozzá. A vásárlók ezeket a vicces posztokat nagyon szeretik, sőt még ők is bele szoktak lendülni a poéngyártásba. Az Aldi most pedig erre húzta fel legújabb nyereményjátékát, amivel értékes vásárlási utalványokat lehet nyerni.

Elnézve a kommentek megszámlálhatatlan mennyiségét, a vásárlók azonnal ráharaptak a különleges, talán soha vissza nem térő ajánlatra; elképesztő, hogy milyen sokakat hozott máris lázba ez a nyereményjáték.

Mindenki, aki eddig figyelemmel kísérte az Aldi vicces posztjait - úgymint a flúgos víz, a Mozzarella De Frász, vagy az ütős keleti ízek -, most előnyben vannak, ugyanis ez a nyereményjáték kifejezetten a humorra épül.

Alább látható egy kép egy fetasajtról és egy krémtúróról. Utóbbi egy szánkón ül, és egy üres szövegbuborék van hozzá csatolva. A nyereményjátékban résztvevőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kitalálják, vajon mi állhat a szövegbuborékban.

Azok között, akik kommentben megtippelik a helyes megfejtést, 3 darab 10 ezer forint értékű Aldi vásárlási utalványt sorsolnak ki. A nyereményjáték  január 14-én, vasárnap indult el és egészen január 16-a, kedd 11:59-ig tart. Maga a sorsolás aznap pontosan délben lesz.

A vásárlók azonnal beindították a fantáziájukat, és igyekeznek a legjobb poént bedobni; bár nyilván nem ezen fog múlni, hogy ki kap majd vásárlási utalványt. A nyereményjáték elindulása óta több, mint 1100-an kommenteltek már a poszt alá.


Az Aldi egyébként korábban hasonlóan vicces bejegyzéssel fricskázta meg a Lidl-t. A vásárlók mindkét üzletláncot nagyon szeretik; nemsokára lesz is egy szavazás itt a Promotions-ön, ahol végre eldönthetitek az örök kérdést:

Lidl vagy Aldi?

A szavazás kedden délutántól lesz elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás