promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata férfiakat megszégyenítő tuning autóval szeli a kilométereket, teljesen egyedi kocsijára mindenki felkapja a fejét
Borítókép:  Youtube - MarieClaireHUNGARY
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mérnöki precizitással tervezte meg a kinézetét, még egy ilyen aligha jön veled szembe.

Dobó Kata (születési nevén: Kovács Katalin) az ország egyik legnagyobb sztárja volt a '90-es években. Katona édesapa gyermekeként gyerekkorában sok városban lakott, mielőtt végleg megtelepedtek Magyarországon.

Eredetileg a bölcsészkarra jelentkezett, de oda nem vették fel, így modellkarrierbe kezdett. Folyamatosan járt meghallgatásokra - míg egyszer véletlenül elkeveredett egy színész-castingra is, ahol beválogatták az Éretlenek című sorozat szereplőgárdájába, majd 1997-ben Marosi Tünde szerepében a Miniszter félrelép hozta el számára az országos ismertséget.

Dobó Kata azóta számtalan produkcióban szerepelt, élt és tanult Hollywoodban is, és színházi színésznőként is kipróbálta magát, nem tűnt el a nyilvánosság elől.

Sok szerepe ellenére mostanában egy egészen újfajta szerepben is kipróbálhatta magát: új autójának dizánjában is komoly szerepet vállalt. Kata új járgánya egy nagyon vagány japán autó, a Nissan új Juke modellje.

Kata saját szavaival így fogalmazta meg a procedúrát:

Fantasztikus érzés volt valamit létrehozni a hivatásomtól messze ugyan, bár mégis maradva az alkotás folyamatánál. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy autó színösszeállítását is én alkothatom meg. A Nissan Juke eleve nagyon fiatalos, vagány autó, s ezt a színekben is hangsúlyosabbá szerettem volna tenni. Azt hiszem, sikerült. Legalábbis a felém áradó pozitív visszajelzésekből, amikor meglátnak a kocsiban. Érzem, hogy különlegesre sikerült. Nagyon nagy biztonságban érzem maga benne vezetés közben. Fontos szempont nekem a parkolás a városban, a Juke mérete éppen ideális, hogy mindenhol találjak is helyet. Ettől függetlenül belül elég tágas, tele minden kényelemmel, luxussal.

A Nissan autója minden kétséget kizáróan remek választás: tágas, igényes anyagokból készült utastér, városi autózásra fejlesztett nagy teljesítményű motor, megkapó és merész design, valamint beépített hifi-szintű hangrendszer (igaz, ez feláras extra) - minden modern igényt kielégít, amire szüksége van az embernek.

Az autó nem olcsó, de a mai világban nem is tartozik a legdrágábbak közé: egy alapmodellt már 7,7 millió forintért beszerezhetünk újonnan, amivel ár-érték arányban komoly konkurenciája a Volkswagen és a Toyota hasonló kategóriájú gépjárműveinek.

forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás