promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító jelenetek a Pesterzsébeti temetőben, az autós nem akart hinni a szemének amikor meglátta mi történt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot.

Bár nem kéne így lennie, de bizony egyre több olyan felvétel lát napvilágot mostanában, amelyeken emberek egészen megdöbbentő aljasságokat követnek el és ez alól sajnos a temetők sem kivételek.

Most ugyanis egy igen sokkoló videó látott napvilágot, amit a Pesterzsébeti temetőben kaptak lencsevégre.

A felvételt a Bp-i autósok egyik olvasója készített, aki mint írta január 13-án éppen az édesapja sírjához vitte ki az édesanyját, amikor is elfogott egy tolvajt a Pesterzsébeti temetőben. A videón látható ahogy a tolvaj egy ideig csak beleskelődik az autóba, ám nem sokkal később kinyitja az első ajtót és ki is vesz egy pénztárcát belőle.

Épphogy kiszálltunk és a sírhoz mentünk, amikor a videóban látott eset már meg is történt.
Igen, nem zártam be az autót… 10 méterre voltunk tőle, nem gondoltam hogy baj történhet…Nekem szerencsém volt, mert észrevettem és mint a videó végén is látszik, sikerült a helyszíntől nem messze elkapnom a tolvajt. 40 percet vártam a rendőrökre a – 2 fokban!

– írta a videó mellé az olvasó, aki hozzátette, hogy szeretné, ha tanulságképpen szolgálna a felvétele. 

Ha pedig már az autós híreknél tartunk egy korábbi cikkünkben beszámoltunk egy másik egészen döbbenetes felvételről, amelyen az látható, hogy egy sofőr egy befagyott tavon próbált meg korcsolyázni az autójával. Az eset a szlovákiai Nádszeg mellett történt, a falu melletti földön ugyanis természetes módon kialakult egy korcsolyapálya, a Skoda típusú autó vezetője pedig úgy döntött, hogy nem korcsolyával, hanem a gépjárműjével veselkedik neki a jégnek. 

A jégkorcsolyázó embereket persze elbírta még a jég, de a közel egy tonnás autót már nem. A jég gyorsan beszakadt alatta, a kimentése pedig egyáltalán nem volt könnyű. Úgy tudni, hogy egy terepjáró segítségével húzták ki a jéggel borított vízből. Az ilyen eseteknél még traktort is be szoktak vetni, ezennel az volt a szerencse, hogy mindössze pár centis volt a vég. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás