promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös alak csobbant bele a Dunába a legnagyobb hideg közepette, döbbent tekintetek tömege szegeződött rá hátmosás közben
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dunában megmártózó férfit egyáltalán nem zavarták a kíváncsi tekintetek.

A Duna kapcsán még 2023 év végén természetesen még a budapesti áradásokról szóltak a hírek, ami igen nagy károkat okozott fővárosunkban és például Varga Viktor házát is teljesen elárasztotta.

Az áradás pedig akkoriban igen érdekes dolgokat is hozott Budapestre, Kelenföldön például valaki egy hódot videózott a félig elöntött rakparton. A kommentelők azt írták, hogy egy uszadékfán jöhetett el idáig, de akadt olyan is, aki azon a véleményen volt, hogy ez az állat a Kopaszi-gát hódja, amit már korábban is többen láttak.

A kedélyek azóta lecsillapodtak és a Duna vízszintje is lecsillapodott, nemrégiben azonban egy újabb különös eset borzolta fel Magyarország legnagyobb folyójának nyugalmát. Egy férfi ugyanis nyilvános helyen, egészen pontosan a Gellért fürdő kifolyójánál fürdőzött néhány nappal ezelőtt a Duna budai oldalán, a fürdőző nyugalmát pedig még az sem zavarta meg, hogy döbbent tekintetek tömege szegeződik rá hátmosás közben.

A panorámás ingyen jakuzzizásról  a Tények egyik olvasója szerencsére készített egy felvételt is a döbbenetes akcióról, amelyen egyébként jól látható, hogy a férfi a termálfürdőből kiömlő forró vízben lubickol, ráaádásul egy egész készletnyi tisztálkodószert is kipakolt maga mellé. 

A döbbenetes jelenetek láttán pedig valljuk be őszintén, ilyet még biztosan nem láttunk a folyónál, így a férfi akciója egy ideig biztosan emlékezetes marad.

Nemrégiben egyébként a Balatonnál is egy igen különös jelenségre lettek figyelmesek az emberek. Ez a legnagyobb hidegben történt, amikor a tó félig be is volt fagyva. Egy a környéken sétálgató férfi ugyanis arra lett figyelmes, hogy hogy nem, egy vidra hancúrozott, és játszadozott előtte a jeges vízben.

A vidra a kikötőnél vert tanyát, és egy tóba belefagyott hajótest körül mászott ki a jégre, majd felváltva visszamászott, és újra előbújt viccesen. Ezt a mókát örökítette meg a fotós kamerája, amit szerencsére is meg is osztott a nyilvánossággal. Az említett felvételt pedig alábbi cikkünkben meg is tekintheted!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás