promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő jelenetnek volt szemtanúja egy vásárló, ennyire könnyű lopni az Aldiból?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik üzletláncban történt eset tartja most lázban az internet népét. 

Előfordulhat, hogy vásárlás közben azon kapunk valakit, hogy a bevásárlókocsi helyett a zsebébe vagy a táskájába teszi a megvásárolni kívánt dolgokat. Most egy hasonló eset történt meg egy üzletláncnál, amely hatalmas lavinát indított el az internetezők körében.

Ma volt szerencsém látni, hogy két gyerek a pénztártól eljött majd mentek ki és becsipogott a kapu. Elkezdtek rohanni a pénztáros kiált, hogy álljatok meg. (Nem álltak meg). A bizti őr meg a fasorban sem volt így simán elrohantak. Azt hittem ennél komolyabb a rendszer. Pl ha csipog akkor nem nyitja ki a külső ajtót vagy ilyesmi.

- került fel a bejegyzés a Reddit oldalára két napja, de azóta is lázban tartja a felhasználókat.

Ezen a történeken felbuzdulva újabb és újabb bejegyzések láttak napvilágot, az eredeti poszthoz pedig elárasztották a hozzászólások. Úgy tűnik, hogy sok embernek van hasonló története: valaki szemtanúja volt egy lopásnak, mások véletlenül tulajdonítottak el egy-egy dolgot valamilyen üzletből.

 - 15-20 éve vidéki SPAR-ban volt hogy család sok gyerekkel bement, leültek a földre a kajás részen, kibontották a kaját (pl szendvics krémet) és zabáltak, közben a biztonsági őr rájuk nézni sem mert. Ugyanez ez az őr eközben elkezdett engem és a barátaimat vegzálni, hogy hol a bevásárló kocsink (anyám két sorral odébb vásárolt, de ugye kosár nélkül csak lopni mennek az emberek…), de ezt úgy hogy odagurult mellénk egy bevásárló kocsival, amiben a pulóverével takarta az igazolványát és hirtelen felvillantotta, kb FBI ügynöknek érezte magát - osztott meg egy történetet az egyik hozzászóló. 

- Én láttam, a nyugati téri Sparban. Fiatal család, mentek kifelé, a 9 éves forma gyerek becsipogott, volt a zsebeiben és a kabátujjában vagy 20 snickers. A bizti beállt eléjük, a két szülőt úgy lecseszte, mint az újévi pengősmalacokat, hogy a kölök lop, de nem hogy egyet, hanem huszat. Kipakoltatta őket, de mindegyiket, merthát anyunál és apunál is volt némi édesség, és kizavarta őket. Amúgy mivel erőszak alkalmazàsa nélkül is meg tudta ezt csinálni, szerintem példás fellépés volt - említett egy másik esetet egy felhasználó. 

- Decemberben Magyarországon voltam és a Tescoban elég sok ruhát és cipőt vettem. Kifizettem az önkiszolgálónál és elsétáltam, már majdnem kimentem az üzletből amikor eszembe jutott, hogy minden csipogó rajta van kb mindenen és simán áttoltam két kapun is. Szerencse hogy nem dobtam ki a blokkot, úgy szedték le utólagosan róluk. Szóval a lopásgátló sem csipogott a Tescoban - említette meg egy harmadik kommentelő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás