promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas pofátlansággal találkozott egy budapesti nő a boltban, ehetetlen gyümölcsökkel tévesztik meg az embereket?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rossz minőségű, ehetetlen gyümölcs miatt akadt ki teljességgel egy vásárló. 

Sokszor fordul elő az emberrel, hogy valamit vesz a boltban, majd otthon később döbben rá arra, hogy valójában baklövést követett el vagy nem olyan dolgot kapott, amire számított. Ez történt most az egyik olvasónkkal is, aki beszámolt nekünk arról, hogyan járt egy zuglói boltban. 

A budapesti hölgy egyik este ellátogatott egy XIV. kerületben lévő üzletbe, ahol több dolgot is a kosarába tett. Többek között jó pár gyümölcsöt is vásárolt, néhány gránátalmát is hazavitt, hogy majd aznap este megegyék a családjával. 

"A gránátalma nagyon egészséges, többször szoktam vásárolni, de most valami olyasmi történt, ami miatt soha többet nem fogok ilyen gyümölcsöt venni a Szentmihályi útnál található Sparban. Csodaszép termékek voltak a polcon, gondoltam veszek is jó párat, élénk pirosak voltak, jó érettnek látszottak. Majd amikor hazaértem, gondoltam meg is pucolom, de már akkor furcsa volt az egész, amikor először megvágtak. Alig tudtam kibontani a tetejét, majd miután sikerült láttam, hogy teljesen rohadt az egész gránátalma. A kisfiam ott ült mellettem, hitetlenkedett és elszomorodott. Mégis hogy lehet ez? "

- fejtette ki a történéseket az olvasónk. Ehhez persze hozzá kell tenni, hogy elég valószínűtlen, hogy az üzletlánc szándékosan rossz minőségű gyümölcsöt árusítson, egyrészt ezzel hosszabb távon gyorsan leszoktatná a vevőket a vásárlástól, másrészt a gyümölcsök esetében ez mindig benne van a pakliban. Sok esetben tényleg lehetetlen megállapítani, hogy mit rejt a gyümölcs belül. Ebbe időről-időre azért mindenki bele fut.

A vásárló azonban azért is csalódott, mert egy darab gránátalma ára 600 forint körül mozog, ha több darabot veszünk belőle, hamar kétezer forint fölé emelkedhet az ára. De főleg azért akadt ki teljesen, mert egyiket sem tudták megenni, belül penészes és elrohadt szemeket találtak. 

"Szerintem nem volt jól tárolva az üzletben, teljesen undorító volt, ahogyan kinyitottuk. A piros szemek barnák voltak és inkább egy trutyi volt benne, mint sem finom, ehető szemeket. Tényleg nincsenek rá szavak, csak az, hogy undorító. Ezután az összeset ki kellett dobnom és nem is tudom most mit gondoljak. Felháborító, hogy nem tudnak normálisan tárolni egy gyümölcsöt és a nehezen megkeresett pénzből még ki is kell dobnunk ételt."

- zárta gondolatait a panaszkodó nő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás