promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs egyetértés hazánkkal kapcsolatban, egymásra licitálnak az emberek: valóban ez lehet Magyarország legszebb helye?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerintem melyik a legszebb hely az országban? Itt a lehetőség, hogy szavazz. 

Mindenkinek más a szép, hazánkkal kapcsolatban is érvényes ugyanis ez az állítás. Valaki szerint Magyarországon csakis a Dunántúlon érdemes körbenézni, más véleménye szerint pedig már a Balaton unalmas. Tehát egyáltalán nincs ebben egyetértés, de akkor vajon melyik Magyarország legszebb helye? 

Ezt a kérdést a Redditen is feltették, a bejegyzéshez pedig elképesztően sok válasz érkezett, amelyekben különböző helyszínek sorakoznak. Szóba került Lillafüred, Visegrád és az Őrség is, valamit ajánlották Hollókő és Szentendre településeket is. 

- Őrség és Alpokalja. Gyönyörű tájak, főleg ősszel. Biztonságos, nem kell félni. A gasztronómia pedig a világ legjobbja. Az erdei gombák változatossága verhetetlen. Rengeteg vadétel. Valamint a pálinkák... Az ország legjobb kerítésszaggatóit találni errefelé - írta az egyik hozzászóló.

Az Őrség valóban gyönyörű hazánkban, korábban a Gasztróangyal, vagyis Borbás Marcsi is járt és forgatott a térségben:

- Zemplén és környékét nagyon szeretem, illetve a Káli-medence is nagyon tetszett, bár ott még csak 1-2x voltam - olvasható egy másik hozzászóló válaszában. 

Ám a Zemplén térsége nem csak egyszer jött fel, úgy tűnik, hogy nagyon szeretik a magyarok, ha túrázásról van szó, ezenkívül még a Bükköt is megemlítették jó páran. De versenybe szálltak a Balaton környéki helyek: Keszthely, Héviz, Balaton-felvidék.

Ám akad olyan, akit egyáltalán nem nyűgöz le a Balaton és a magyar helyszínek sem: "Szép Magyarország, de nem véletlenül mennek az emberek pl. tenger mellé nyaralni. Számomra a Balaton nem adja azt vissza, amit a tenger ad (függetlenül ettől, sokat nyaralok itthon is"

És mi van a fővárosunkkal? Budapest egyáltalán nem kerülne bele a legszebb helyek egyikébe? Most itt a lehetőség, hogy szavazz és dönts a legjobb helyeinkről. Tehát itt a kérdés: Szerinted melyik a legszebb hely Magyarországon? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás