promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos átjáróra bukkantak a Terror Háza alatt, amit ott találtak, az kísérteties látvány volt, és csak tovább fokozta a heves kíváncsiságot
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori kisföldalatti alatt húzódó alagút tartja lázban az embereket.​

Magyarország rengeteg titkos helyet rejt magában, amelyek létezéséről a legtöbben nem is tudunk, szerencsére azonban vannak olyan felfedezők, akik azzal foglalkoznak, hogy ezeket a sokak számára ismeretlen alagutakat és titkos átjárókat megmutassák nekünk is.

Nemrégiben például a Nyugati pályaudvar alatt húzódó föld alatti rendszerről készült videót mutattuk be olvasóinknak, amely a Westend alagsori bejárata mellől indul a folyosó és az éppen lezárt gyalogos aluljárótól balra húzódik. E mellett kiderült az is, hogy létezik egy rejtélyes folyosó a Duna partja közelében, amelyhez egy a folyó rakpartjának belsejében található ajtón keresztül lehet belépni.

Ám Budapest egyik másik területén is elképesztően rejtélyes dolog található, méghozzá a Jászai Mari téren. A Margit híd előtt, pontosabban a Jászain található McDonald’s gyorsétteremnél van egy lejáró, ami egy igazán szokatlan helyre vezet. 

A titkos helyek felkutatása azóta is zajlik, a TikTok-on pedig napról napra újabb felvételeket tesznek közzé ezekről. Egy nemrégiben megosztott videó pedig most igencsak lázban tartja az embereket. Ezen az látszik, hogy a Terror Háza múzeum alatt egy rejtélyes alagút húzódik, amelybe egy átlagember nem léphet be, a Félelemétterme csatornának azonban sikerült.

Az azóta futótűzként terjedő felvételen látható, hogy a kísérteties alagút bejáratánál az óvóhely felirat olvasható, majd a szűk átjáróra belépve egészen kísérteties látvány fogadja az arra járókat. Ahogy a videót készítő TikTokkker egyre beljebb megy egy lépcsőre bukkan, ami egy ismeretlen ajtóhoz vezet, amelyen természetesen nem lehet belépni, mert zárva van, így az, hogy hova vezet továbbra is kérdés.

Az alagút végén egy lépcső található, amely úgy néz ki mint egy tűzlépcső, az alagút elhelyezkedése alapján pedig úgy tűnik, hogy az egykori kisföldalattihoz lehet felmenni rajta, már a videóban található leírás szerint.

A nyomasztó felvételt már többezren megnézték a videómegosztó portálon és sokan találgatják, mi is lehet valójában, a pontos válasz azonban vélhetően örökre rejtély marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás