promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy változást jelentett be az ország legnépszerűbb slágeradója, már korán reggel hallani fogjuk az új műsorvezetőket
Borítókép:  Media1
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új év első hétvégéjén máris olyat fogunk hallani, amit eddig még soha.

A rádiózás még ma is rendkívül népszerű a világ minden táján, pedig már több alkalommal riogattak a műfaj kihalásával. Pedig ma még többen hallgatják, mint valaha, egyrészt mert az internet megjelenésével még elterjedtebbek lettek a podcast adások, másrészt mert még mindig a rádióhoz nyúlunk a legszívesebben vezetés közben. Az élő adások, interjúk és aktuális tartalmak révén a rádió friss élményt nyújt, és közösségépítő eszközként is szolgál, miközben természetesen a zenehallgatás szempontjából sem utolsó.

A Sláger Rádió műsorkínálata is kifejezetten erre rendezkedett be, a hallgatók többsége leginkább akkor kapcsol erre a frekvenciára, mikor valami régi jól bevált klasszikus slágerre vágyik, pedig a rádiónak nagyon jó műsorai is vannak

A Sláger FM az új év első hétvégéjével együtt bevezeti új reggeli műsorát, melyet minden hétvégén, reggel 6 és dél között hallhatnak majd a nézők.

A Sláger Hétvégét László Lilla és Csáki Attila vezeti, akik szórakoztatással egybekötött kikapcsolódást ígérnek a hallgatóknak. A rádió közleménye szerint a műsorban helyet kapnak a térség legfrissebb hírei, kulturális eseményei és a legjobb hétvégi programok is.

Mikus Tamara, a Sláger FM programigazgatója a Media1-nek küldött közleményében elmondta, hogy László Lilla már két éve erősíti a csapatot, számos sztárinterjú és közéleti beszélgetés kötődik a nevéhez. Csáki Attila tavaly év végén csatlakozott hozzájuk, hozzáadva többéves rádiós tapasztalatát. Egyikük sem ma kezdte tehát a szakmát, kettősük ígéretet jelent a kiváló interjúkra és a felhőtlen hangulatra a hétvégéken. A hallgatóknak további meglepetéseket és újdonságokat ígértek, miközben 2024-ben is a legnagyobb slágereket kínálják majd.

A Sláger Hétvégének az első vendégei Rubint Réka és Gubik Petra lesznek, akik életútjuk mellett beavatják a hallgatókat a terveikbe is. Érdemes azonban más időpontokban is a Sláger FM frekvenciájára tekerni, mert rengetek jó műsor fut a rajta, ilyenek hétköznap reggelente a Sláger Reggelek fut, szerda esténként Kende-Hofherr Krisztina lát vendégül kivételesen sikeres embereket.

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számottevő Sláger FM-es műsor azonban a Youtube-on fut, Liptai Claudia Nő a tét című műsora. A Majkával készített adásból például kiderült, hogy voltak-e valaha szerelmesek egymásba, vagy hogy milyen volt másodiknak lenni a ValóVilágban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás