promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
​Sebestyén Balázs és Gundel Takács Gábor élő adásban feszült egymásnak, mindenki lélegzetvisszafolytva várta, mi lesz a vége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Áll a bál Gundel Takács Gábor körül, Balázsék élőben próbálták megtrolkodni a népszerű TV-s műsorvezető rádiós visszatérését. 

Gundel Takács Gábor hosszú kihagyás után ült vissza a rádiós mikrofon mögé. Mostantól hétről-hétre, más műsorvezetőkkel váltásban lesz hallható a Jazzy Rádió Business Class című műsorában. A közkedvelt műsorvezetőt csaknem 20 éve, a  Danubius Cappuccino Triplában lehetett rendszeresen hallani, visszatérését a rádiós műfajhoz úgy indokolta, hogy ennek a műsornak az értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával könnyen azonosul.

Balázsék már az első adáskor is keresték Gundelt, de akkor melléfogtak, a második adásban viszont összejött a tervük. Balázsék viccesen megjegyezték, hogy csak azért hívják Gundit, mert hallottak róla, hogy még nem biztos a helye a rádiónál, gondolták a hívásukkal hozzá vágnak még egymillió hallgatót, Gundel pedig vette a lapot, és rögtön rá is kontrázott.

Mi is tudunk nektek segíteni gazdasági tanácsokkal, mert hallom, hogy most van egy kis adósság, ilyen 4 millió 150 ezer, ha hitelre van szükség, forduljatok hozzánk, tudunk gazdasági szakembert [...] ha nem tudjátok kigazdálkodni csak szóljatok nekünk.

Élőben kapcsolódott össze a Jazzy és a Rádió1

Élőben kapcsolódott össze a Jazzy és a Rádió1 Gundel Takács Gábor épphogy visszatért a reggeli rádiózáshoz, második adásában már Balázsékkal beszélgetett. A két rádió rendhagyó módon élőben kapcsolódott össze, hogy Balázsék személyesen üdvözöljék újra az éterben.

Posted by 90.9 Jazzy on Friday, September 8, 2023

Gundel Takács egész pontosan a Rádió 1-re nemrég kiszabott bírságról beszélt is. A beszélgetést a későbbiekben is ez a nevetgélős, ugratós hangulat jellemzi, a nyilvánvaló konkurens viszony ellenére rögtön egyértelművé válik, hogy jó a kapcsolat a rádiós kollégák között. Viccet félre téve viszont, az eset valóban megdobhatta az adás hallgatottságát, hiszen a Business Class rétegműsor, míg a Rádió 1-en hallható Balázsék az ország egyik leghallgatottabb reggeli műsora. A rendhagyó adás visszahallgatható ma is, sőt, a Jazzy videót is feltöltött saját Facebook oldalára..  A műsorban Kamasz Melinda, a novekedes.hu főszerkesztője is részt vett

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás