promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az OTP sürgős közleményt adott ki, minden ügyfelet érint
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank tájékoztatta a változásról minden ügyfelét.

Az OTP Bank januártól további fejlesztéseket vezet be az automaták révén történő készpénzbefizetések és készpénzfelvételek terén. Az intézkedések célja, hogy még kényelmesebbé és rugalmasabbá tegye a pénzügyi tranzakciókat az ügyfelek számára.

Az egyre növekvő igényekre reagálva az OTP Bank lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár egymillió forintra is emeljék az ATM-ből történő készpénzfelvételi limitet. Az euró alapú lakossági betéti kártyáknál is jelentős növekedés várható, ahol a felső korlát 2600 euró lesz. Ez az intézkedés lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek még könnyebben és gyorsabban juthassanak hozzá készpénzükhöz az ATM-ek segítségével.

Az ATM-eken keresztüli készpénzbefizetések jelentősen emelkedtek a Magyar Nemzeti Bank friss adatai szerint. A harmadik negyedévben 23 százalékkal több készpénzbefizetést regisztráltak, mint az előző év azonos időszakában. Az ATM-eken keresztül történő készpénzbefizetések mennyisége és értéke is folyamatosan emelkedik, amelyek számára az OTP Bank kényelmi és időspóroló megoldásokat kínál.

A bank a kiadott közleményében hangsúlyozza, hogy a készpénzbefizetés lehetősége időspórolást eredményez a hagyományos pénztárakhoz képest. Emellett a szolgáltatás a hét minden napján, 24 órán keresztül elérhető, biztonságos és egyszerű. Az OTP Bank továbbá folytatja az ATM-ek fejlesztését a fióki szolgáltatások digitalizációja keretében, hogy tovább javítsa az ügyfelek számára elérhető készpénzügyi szolgáltatásokat.

A készpénzfelvételi limit emelése mellett az OTP Bank 2024. január 2-től kiterjeszti a betéti kártyákhoz beállítható napi ATM készpénzfelvételi limitet. A maximálisan beállítható limitösszeg a lakossági betéti kártyáknál 1 millió forint, míg az euró alapú lakossági betéti kártyáknál 2600 euró lesz, ezáltal tovább növelve az ügyfelek pénzügyi rugalmasságát. Az OTP Bank így a jövőben is aktívan reagál az ügyfelek igényeire, és folyamatosan fejleszti szolgáltatásait a piacon való versenyképesség fenntartása érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás