promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden budapestit átver az idős koldus: rózsadombi villában él, miközben elszedi a pénzed
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy idős néni árul könyveket Budapesten, mindenki azt hiszi róla, hogy még húsra sincs pénze. 

Pár nappal ezelőtt felkerült egy videó a TikTokra, ahol egy idős nénit mutattak be, aki könyveket árul Budapesten. A néni azt állította, hogy nagyon rossz helyzetben van, a róla készült videó pedig elképesztő gyorsasággal kezdett el terjedni az interneten, másfél millióan nézték meg. 

Húst vegyen! Mert azt nem ettem már vagy egy éve

- hangzott el a videóban, amelyet az egyik TikToker, Peti töltött fel, aki szívesen segít a rászoruló emberekre. 

Ám a vírusként terjedő videó egyik napról a másikra eltűnt, helyette pedig egy másik felvétel került fel a csatornára azzal, hogy a néni valójában csúnyán átverheti az embereket. 

Nagyon sokan írtatok és sok barátomra is, hogy a néni nem igazán mond igazat. Ne hívjuk csalónak, az erős kifejezés lenne, de nem mond igazat. Mint kiderült, a Rózsadombon lakik, most nem tudom, hogy 150 nm-es lakása van vagy szép háza, de ez olyan információ, ami azt mondja, hogy nem annyira szegény, mint amennyire ő mutatja

- fejtette ki Peti a videóban. 

@peti489 Mostanában minden sztori mögött meglapul valami sötét titok… #petisegitseg #szeretet #segitseg #mammut ♬ Spooky, Quiet, Scary Atmosphere Piano - Bucyrus Audio

Úgy tudni, hogy a néni naponta 30 ezer forintot keres, sok embert megkárosít így, csomagokat kap. Sokszor újabb történettel áll elő és nem csak könyveket, hanem tányérokat, többféle dolgot is árul. Többek között azt is állítja, hogy a nyugdíjából alig tud megélni, de mint kiderült, Diósdon is van egy telke. 

Erre a videóra is elképesztően sok reakció érkezett, hozzászólásoktól hemzseg a komment részleg. Sokan osztottak meg hasonló történetet, de rengetegen hitetlenkedtek az átverés hallatán. 

- Mi ugyanígy jártunk... öreg néni virágot árult a Fogarasi Tesconál, bevásároltunk neki, beszélgettünk. Második alkalommaé is bevásároltunk neki, kiderült hogy a XV-ben családi házban el, plusz XIII-ban van egy 70nm-es laáasa üresen, amit 60M-ert mar megvettek volna - olvasható az egyik hozzászólásban. 

- Ez hihetetlen... Tegnap este a szívem összeszorult, és megkönnyeztem.... Pedig holnap 15.00 órára oda terveztem menni, hogy segítsek - írta egy másik kommentelő. 

- Szia! tegnap láttam a videódat , és én már akkor gondoltam hogy valami nem kerek. Aki heggesztőként dolgozott kb. 50 évet, ne mondja már hogy kicsi a nyugdíja. Ha valóban ott és annyi időt dolgozott hogy lehet az én fizum semmi hozzá. Sajnálom hogy így megvezetett - fejtette ki egy másik felhasználó. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás