promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt. karácsony előtt, milliók fognak ráharapni a lehetőségre
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. bejelentése sokakat fog lázba hozni.

Magyarok milliói lottóznak hazánkban, de most nem a lottókkal kapcsolatban tett hatalmas bejelentést a Szerencsejáték Zrt. Közzétették az új nyereményjátékukat, amivel nagyon könnyen, és akár dupla eséllyel nyerhetünk 5 millió forintot. Mindehhez csupán négy egyszerű lépést kell megtennünk, és máris esélyesek vagyunk arra, hogy karácsony előtt milliomosokká váljunk.

  1. Először is regisztráljunk november 27. és december 17. között a bet.szerencsejatek.hu oldalon;
  2. A regisztrációt követően töltsük fel belső egyenlegünket legalább 2 ezer forint értékben;
  3. Játsszunk összesen legalább 2 ezer forint értékben a nyereményjáték adott szakaszának ideje alatt, hogy részt vehessünk a vásárlás időpontjához tartozó szakasz, valamint a nyereményjáték végén a főnyeremény sorsoláson is;
  4. Adjuk meg marketing hozzájárulásunkat, a dupla esélyért.

Nézzünk meg néhány példát, hogy hogyan tudunk részt venni a főnyeremény sorsolásán, és milyen esetben nincs esélyünk megnyerni a mesés fődíjat. Ha például egy adott héten játszunk mondjuk kedden 500 forintért, csütörtökön 1000 forintért, majd pénteken megint 500-ért, akkor nemcsak az adott heti szakasz sorsoláson, hanem a főnyeremény sorsoláson is részt veszünk. De ez abban az esetben is igaz, ha mondjuk az 1. héten játszunk 500 forintért, a 2. héten 500-ért, majd a 3. héten 2000 forintért; ebben az esetben a feltételeknek megfelelő vásárlás időpontjához tartozó, 3. heti szakasz sorsoláson veszünk részt, valamint a főnyeremény sorsoláson is.

Viszont, ha a 3. héten már csak 1000 forintot teszünk meg, tehát a 3 hét leforgása alatt összesen 2000 forintot költünk szerencsejátékra, mondjuk lottóra, akkor sem a sorsolásokon, sem a főnyeremény sorsoláson nem veszünk részt, hiszen egyik játékhéten sem költöttünk 2000 forintot.

Fontos megjegyezni, hogy egy játékos szakaszonként legfeljebb 10-szer kerülhet be a költései alapján a szakasz sorsolás adatbázisába, azaz legfeljebb 20 ezer forint értékű költés erejéig lehet az esélyek számát növelni.

A Szerencsejáték Zrt. nyereményjátékával értékes pénznyereményeket kaphatunk karácsony előtt:

  • 1 db 1.000.000 Ft pénznyeremény;
  • 50 db, egyenként 100.000 Ft értékű belső egyenleg feltöltés;
  • 100 db, egyenként 10.000 Ft értékű belső egyenleg feltöltés;
  • továbbá az 5 millió forintos főnyeremény.


További részletek a bet.szerencsejatek.hu-n olvashatók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás