promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a lottó főnyereményét, most segélyből él a milliomos
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

16 évesen nyerte meg a lottó főnyereményét egy brit nő, azóta teljesen félresiklott az élete. 

A lottónyertes Callie Rogers mindössze 16 éves volt, amikor az ölébe hullottak a milliók, ezáltal egyik napról a másikra megváltozott az élete. Sokan álmodoznak erről, de ebben az esetben kiderült, hogy a nagy összeg nagy felelősség is lehet, és sok rossz dolog is történhet emiatt az ember életében. 

Miután két kézzel szórta a pénzt és plasztikai műtéteket is bevállalt, a nyereményből alig maradt valami.  

A fiatal 1,8 millió fontot nyert 2003-ban, amikor egy boltban dolgozott eladóként 3,60 fontot, vagyis átszámítva körülbelül 15 ezer forintot keresett óránként. Most azonban annyira nem maradt pénze, hogy segélyekből tartja fent magát. 

„Csak 16 éves vagy, ezzel a felelősséggel. Ennyi idősen sok jó tanácsot kaptam, de nem hallgattam meg”

- idézi Callie szavait a Daily Star.

A fiatal hölgy sokat bulizott, háromszor feküdt kés alá és műtette meg a melleit. Felhalmozta a gardróbját dizájnos ruhákkal és ha valaki azt hinné, hogy egyből el is fogyott a pénze, az nem igaz, mert még annyi összeg volt a bankkártyáján, hogy egy házat vásároljon magának. De ez nem minden: ezreket osztott ki barátai és családtagjai között. Szerencséje azonban gyorsan rosszabbra fordult, és súlyos mentális egészségügyi problémákkal kezdett el küzdeni. Még az életét is megpróbálta kioltani, depresszióval és drogokkal küszködött. A körülötte lévő embereket is elkezdte hanyagolni, miután bizalmi problémákkal szembesült.

Mindezek után csak annyit mondott, hogy vissza akart térni a régi, normális életéhez. Mindez azonban már nagyon nehéz számára, ugyanis háromgyermekes édesanya, aki azon van, hogy el tudja tartani a gyerekeit. 

„A hónap végén általában elég néhány finomság a gyerekeknek, de új autót nem tudok venni. Ha nyaralni akarok, akkor spórolnom kell”

- árulta el az édesanya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás