promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő bejelentést tett a BKK, örülhetnek a budapestiek
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas meglepetéssel készül a BKK Budapest 150 születésnapja alkalmából.

Pest, Buda és Óbuda egyesítésének évfordulóján, pénteken nem akármilyen áron, 150 forintért kínálja majd a napijegyeket a BudapestGO alkalmazásban a Budapesti Közlekedési Központ.

A "BudapestGO szüliNAPIjegy" Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatain és a Volánbusz kijelölt elővárosi járatain érvényes.

A 150 forintos szüliNAPIjegyet november 14-től november 17-ig vásárolhatod meg a BudapestGO-ban és a többi, mobiljegyet árusító appban.

A jegyet kizárólag november 17-én lehet majd használni, 00:00-tól 23:59-ig.Az ünnepi jegy a Budapest 24 órás jegyhez hasonlóan 24 órán belül korlátlan átszállásra érvényes, és az elkezdett utazást a megadott időintervallumon túl is be lehet fejezni. A 150 forintos "szüliNAPIjegyről" minden fontos információ elérhető a BKK weboldalán, a bkk.hu/szulinapijegy oldalon - közölte a tásaság a közleményében.

Budapest 150. születésnapja alkalmából egyébként újra elindul a bulivillamos is. A GANZ ipari csuklós csütörtöktől szombatig 17 és 23 óra között közlekedik Kelenföld és a Deák Ferenc tér között. Le- és felszállni csak a végállomásokon lehet.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a Deák téri múzeum időszakos tárlata szintén mindössze 150 forintért lesz majd látogatható pénteken. A kiállítás az 1873 és 2023 közötti legfontosabb és legérdekesebb közlekedési eseményeket felvillantva jeleníti meg a főváros másfél évszázadát. Az eseményt fotók és tárgyi emlékek - járművek modelljei, alkatrészek, viszonylattáblák, régi jegyek és jegylyukasztók színesítik.

A 150 forintos belépőket pénteken 10.00 és 16.45 között lehet majd megvenni a Deák téri aluljáróban található múzeumban. Az ajánlat tehát igazán különlegesnek tűnik, így aki éppen szabad lesz pénteken mindenképpen használja ki a nem mindennapi kedvezményeket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás