promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállás jön a postánál, figyelmeztetik az ország lakosságát
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétvégén leállás következik, nem érdemes a postára menni.

Időről időre előfordul, hogy valamelyik szolgáltatás üzemel, ami sok magyart érinthet. A bankoknál is jellemző, hogy egy-egy nap leállás van, ilyenkor semmit sem lehet tenni ez ellen. Volt ilyenre példa az MBH és OTP banknál is. Legtöbbször az online felületek fejlesztése miatt adódik probléma.

Most  tájékoztatást adott ki a Magyar Posta, amelyben figyelmeztetnek mindenkit, hogy a hétvége során leállás következik. Pontosabban 2023. november 11-én, szombat 13 órától 2023. november 12-én vasárnap 18 óráig nem a posta.hu felületén egyes funkciók nem lesznek elérhetők országos informatikai adatközponti karbantartás miatt.

A vámügyintézés és az online fizetés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói, Posta és Sender! mobil applikációk nem lesznek elérhetőek.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a fentiek miatt a csatolt táblázatban található 65 postai szolgáltatóhely szombaton szűkített nyitvatartással fog üzemelni, azaz 2023. november 11-én szombaton egységesen 12:00 órakor bezárnak, valamint 6 postahely zárva tart, illetve 2023. november 12-én vasárnap 9 postai szolgáltatóhely zárva tart

- olvasható továbbá a Magyar Posta oldalán. 

Szombaton és vasárnap is zárva tartó posták a következők: 

  • Budapest XII. Apor Vilmos tér 11-12.
  • Budapest XXII. Nagytétényi út 37-43.
  • Budapest XV. Szentmihályi út 131.
  • Budapest X. Fehér út 3
  • Pécs Megyeri út 76.
  • Budapest XXII. Nagytétényi út 37-43.

Legutóbb az MBH Banknál volt hasonló leállás, akkor ugyanis komoly fejlesztést terveztek, ehhez pedig időre volt szükség. Nem volt elérhető a bankoknál alapvető funkció sem, még az ügyfélszolgálatot is érintette a dolog. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás