promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne siess a tankolással, szerdán megdöbbentő árak lesznek a benzinkutakon
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most közölték a szerdai üzemanyagárakat, meglepő fordulat következik.

Szeptember 27-én, szerdán végre megtört a jég, az üzemanyagárak elkezdtek visszacsökkenni: mind a benzinért, mind a gázolajért kevesebbet kellett fizetnünk a hazai benzinkutakon, és ez a tendencia most tovább folytatódik.

Szeptember 29-én, pénteken tovább csökkentek az árak, és bár a gázolaj esetében ezen a héten ez a visszájára fordul, a benzinnél megint egy jókora árváltozás lesz tapasztalható.

A holtankoljak.hu hétfő délelőtt közölte az aktuális számokat, aminek tényleg csak a benzines autótulajdonosok tudnak majd örülni, hiszen nekik kerül majd ismét kevesebbe a tankolás.

A 95-ös benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal csökken. A gázolaj esetében is változik a nagykereskedelmi ár, viszont ott bruttó 4 forintos emelést fogunk tapasztalni. Szerdától az alábbi átlagárakra számítunk a benzinkutakon: 

95-ös benzin: 639 Ft/liter 

Gázolaj: 682 Ft/liter.

Ez igen jó, és váratlan hír, hiszen nem számított arra senki sem, hogy a benzin literára ilyen mértékben csökkenni tud még ezen a héten is; ez azt jelenti, hogy két hét alatt a benzin ára átlagosan 21 forinttal lett kevesebb, a gázolaj esetében viszont 1 forinttal magasabb lesz az ár, mint két hete volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás