promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: Fortuna szórta a Deák Ferenc bankókat, de csak a milliárdos főnyeremény segíthetett valakinek belépni a gazdagok világába
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón már 1 milliárd 175 millió forint volt a 39. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

A játékosok hozzászokhattak, hogy jóval borsosabban nőnek a nyeremények a Szerencsejáték Zrt.-nél, mivel már 400 forint az alapjátékok ára. Számítani lehetett rá, hogy a hatos lottón is egyre többen fognak játszani, mivel a főnyeremény túl van az 1 milliárd forinton.

A Hatos lottón legutóbb a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert, na meg némi aprót hozzá. Tudjuk nagyon jól, hogy a kicsit is becsülni kell. A szerencsés már felvette a nyereményét, és élvezi az életet a gazdagok klubjában.

Ebben az évben Ő volt a hatodik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak. Az öttalálatos szelvényekért elég szép, 515 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 29 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliárdosok legyenek.

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ha nem lesz lassan telitalálat, ez valószínűleg meg fog dőlni. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 39. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 175 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hetedik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 5, 6, 23, 26, 28, 33

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 24 darab, nyereményük egyenként 621 170 forint;

4 találatos szelvény 1861 darab, nyereményük egyenként 8 010 forint;

3 találatos szelvény 33 015 darab, nyereményük egyenként 2 500 forint.

A következő héten 1 milliárd 292 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás