promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: pénzesőt szórt a szerencsésekre Fortuna, de a milliárdosok klubja is várta, hogy belépjen a friss tag
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón már 1 milliárd 55 millió forint volt a 38. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

A játékosok már hozzászokhattak, hogy jóval borsosabban nőnek a nyeremények a Szerencsejáték Zrt.-nél, mivel már 400 forint az alapjátékok ára. Számítani lehetett rá, hogy a hatos lottón is egyre többen fognak játszani, mivel a főnyeremény már túl van az 1 milliárd forinton.

A Hatos lottón legutóbb a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert, na meg némi aprót hozzá. Tudjuk nagyon jól, hogy a kicsit is becsülni kell. A szerencsés már felvette a nyereményét, és élvezi az életet a gazdagok klubjában.

Ebben az évben Ő volt a hatodik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak. Az öttalálatos szelvényekért 295 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 52 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliomosok legyenek. Érdekesség, hogy az azelőtti héten is pontosan ennyi ember csúszott le a telitalálatról.

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 39. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 55 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hetedik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 1, 2, 9, 16, 33, 42

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 29 darab, nyereményük egyenként 515 495 forint;

4 találatos szelvény 1588 darab, nyereményük egyenként 9 415 forint;

3 találatos szelvény 29 704 darab, nyereményük egyenként 2 785 forint.

A következő héten 1 milliárd 175 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás