promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: nem hazudott a Szerencsejáték Zrt, ez már itt a gazdagok klubja
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón 944 millió forint volt a 37. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Már jó ideje minden nagyobb lottójátékon 50 forinttal nőtt az alapjáték ára. A Szerencsejáték Zrt. megígérte, hogy ezzel együtt a nyeremények is nőni fognak, és ebben nem is hazudtak. A mostani hatos lottó várható főnyeremény már közel van az 1 milliárd forinthoz.

A Hatos lottón legutóbb a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert, na meg némi aprót hozzá. Tudjuk nagyon jól, hogy a kicsit is becsülni kell. Valószínűleg a szerencsés már felvette a nyereményét, és élvezi az életet a gazdagok klubjában.

Ebben az évben Ő volt a hatodik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak. Az öttalálatos szelvényekért 291 ezer forintot fizettek a múlt héten. (Ezek a nyeremények is nőttek.) A statisztika szerint 52 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliomosok legyenek.

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 37. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 944 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hetedik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 2, 9, 11, 14, 22, 24

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 52 darab, nyereményük egyenként 295 035 forint;

4 találatos szelvény 2386 darab, nyereményük egyenként 6 430 forint;

3 találatos szelvény 36 905 darab, nyereményük egyenként 2 300 forint.

A következő héten 1 milliárd 55 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Borítókép:  MédiaKlikk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Helyi Hírek
Időjárás