promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali segítséget kapnak a nyugdíjasok, ennek nagyon fognak örülni
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon fognak örülni a nyugdíjasok a csütörtöki bejelentésnek, amely a nyugdíjat érinti.

A nyugdíjasoknak mindig jól jön a segítség, főleg most, hogy az infláció az egekben és jól jön az anyagi segítség. Most úgy tűnik, hogy jön a segítség és a fellélegzés az idősek számára, ugyanis novembertől kiegészítésre számíthatnak.

A legújabb bejelentés szerint novemberben átlagosan félhavi nyugdíj-kiegészítést kapnak az idősek. 

Az átlag 210 700 forintos nyugdíjnál a nyugdíjemelés további havi 6532 forint lesz. Az átlagos nyugdíj tehát 217 237 forintra emelkedik. Novemberben visszamenőleg is kifizetik a kiegészítést, átlag 78 384 forinttal többet kapnak tehát a nyugdíjasok, éves szinten 85 000 forintot jelent ez, aminek utolsó része a decemberi megemelt nyugdíj lesz - írja a Blikk.

Korábban a Kifli.hu is kitalálta, hogy segít a nyugdíjasoknak és a fogyatékkal élőknek. Az Akadálymentes klubnak az a célja a mostani kedvezményével és missziójával, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak, illetve hogy kényelmes és gazdaságos legyen a vásárlás azoknak, akik eddig nem vették igénybe a szolgáltatásukat. 

„Ahogy a fizikai erőnk, úgy a nyugdíjba vonulás mellett a bevételeink is csökkennek, a vásárlás és az élelmiszerek hazacipelése egyre nehezebbé válik, és időnként a minőségi élelmiszerekhez is nehezebb hozzájutni, akár a lakóhely, akár az elmúlt hónapok inflációja és a megterhelt költségvetés miatt. Mi hiszünk abban, hogy a jó minőségű és ár-érték arányú élelmiszerekhez való hozzáférés növeli az életminőséget. A Kiflicske klubunkon keresztül támogatott kisgyermekes családok után az idősek és fogyatékkal élők kiszolgálásával és támogatásával szintet lépünk azáltal, hogy elindítjuk az Akadálymentes klubot, amely fantasztikus ételeket kínál kiváló áron, teljes körű szolgáltatással”

- nyilatkozta nemrég a Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás