promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: megbabonázott mindenkit a csodás főnyeremény – vajon beléphettél a nyerőszámaiddal a gazdagok klubjába?
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 36. hét ötös lottó számsorsolását. A négyes is jól fizetett, de a többség a főnyereményre hajtott.

Már az ötös lottón is 50 forinttal drágább az alapjáték, de azért van jó hír is. Ezzel párhuzamosan – ahogy a Szerencsejáték Zrt. megígérte - a nyereményösszeg is nőtt, azaz várhatóan több pénzt vihetnek haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában.

Az ötös lottón legutóbb valaki a 30. héten volt igazán mázlista, és 481 millió 181 ezer forintot zsebelhetett be, na meg némi aprót mellé. Tudjuk jól, hogy a kicsit is becsülni kell. Most telitalálatos szelvény már 5 sorsolás óta nem volt.

Ugyebár a sorsolást továbbra is a Duna TV-n lehetett követni. A SzerencseSzombat élő adásában most a Pál Dénes volt a sztárvendég. Az énekes igyekezett is mindenki felé szórni a pozitív energiákat.

Most a 36. héten már 979 millió forintért ment a küzdelem. Hazánkban a várható főnyeremény továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. A múlt héten 10 ember volt közel a telitalálathoz, de nekik csak négytalálatosuk volt: ők így több mint 4 millió forintot nyertek.

A szelvényeket szombat délután fél hatig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e az újabb szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind az öt számot eltalálja.

Nyerőszámok: 51, 61, 63, 67, 75 

Joker: 8, 0, 8, 2, 5, 5

Öttalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így jövő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

4 találatos szelvény 11 darab, nyereményük egyenként 4 281 720 forint;
3 találatos szelvény 1 150 darab, nyereményük egyenként 42 905 forint;
2 találatos szelvény 43 994 darab, nyereményük egyenként 3 825 forint.

A jövő héten 1 milliárd 166 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás