promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balatoni fesztiválon kukkolt nőket egy perverz férfi, aki ellen vádalt emelt most a Főügyészség
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kaposvári Járási Ügyészség emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a fesztivál szezonban a Balatonon számos nőről készített a mellékhelységben kukkolása közben videó felvételt telefonjával.

Az MTI közleménye szerint a mai napon tiltott adatszerzés bűntette miatt vádat emeltek azon huszonéves váci férfi ügyében, aki nyilvános női wc-k ben rejtőzött el, majd várta áldozatait, hogy lekamerázhassa őket, miközben ők a mellékhelységet használják. Bűntettéből sportot űzött és a május-júniusi időszakban budapesti szórakozóhelyeken élte ki effajta perverzióját, míg a fesztiválszezon beálltával a Balatont vette célba.

Az elkövető mobiltelefonjával készítette felvételeit oly módon, hogy a mellékhelység oldalait elválasztó falak felett átemelte kameráját és a legmegfelelőbb pillanatra várva elindította a rögzítést.

Tizenhat nőről készített videóanyagot, mígnem pechére az egyik sértett azonnal férjéhez fordult panaszával, majd a fesztivál biztonsági szolgálatától kértek további segítséget.

A férfit azonnal elfogták, majd ellene az ügyészségfelfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádemelés a mai napon megtörtént, így kétségkívül meggondolja az illető a továbbiakban, hogy a mobiltelefon rendeltetésszerű használata miért fontos, illetve minden bizonnyal komoly pszichológiai vizsgálatok is várnak majd rá, ami nagyban befolyásolhatja büntetésének súlyosságát.

Sajnos hasonló eseteknél a mentális elmezavarra hivatkozva enyhítő körülményeket is meg szoktak vizsgálni, amely sok esetben óriási felháborodást keltettek már a múltban és a bírói döntést is megkérdőjelezték. Természetesen ezen hasonló esetek külföldi minta alapján és a jogrendszer igazságozságán alapulva sorsszerűen zárul és a végén az elkövető mindig elnyeri méltő büntetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás