promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A börtönőrnő orális örömben részesítette a zsiványt - Elrettentő büntetést kapott érte
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly börtönbüntetést kaptak azok az őrnők, akiket kettyintést, orális örömöket, drogot adtak a raboknak.

Az elmúlt években egyre inkább terebélyesedő botrány színtere a nagy-britanniai büntetés-végrehajtás. Elképesztő, de már tucatnyi női börtönőrt vádoltak már meg azzal, hogy mindenféle szedett-vedett bűnözőkkel szűrték össze a levet a rácsokon belül. A Daily Star cikke szerint a teljesen tévútra keveredett lányok és asszonyok szinte mindent kockára tesznek: anyagiakat, egzisztenciát, jövőt és szabadságot egyaránt. A gyakran nem csak testiséget, de szerelmet is találó fegyőrnők nem csak magukat adják oda a brit raboknak, de még illegális eszközöket, drogokat is bejuttatnak kiszemeltjükhöz. 

A zsiványok pedig rendre ki is használják újsütetű szerelmeiket az előnyök megszerzéséhez, amely nem áll meg a női skalp begyűjtésénél. A brit sajtó gyomorforgató részletességgel számolt be a hivatalos személyek elgyengüléséről. Sőt, a szakértők már visszafejtették az okokat is. Szerintük nagyon fiatal, komolyabb erkölcsi erő nélkül kerülnek be az igen gyakran roppant szemrevaló lányok a börtönbe. Néhányan éppen csak kiesnek az iskolapadból, akár az egyetemről, hogy aztán nevelőtisztként egész nap a foglyok között dolgozzanak. Itt a vagány, és macsó hozzáállású bűnözők nagyon hamar a bizalmukba férkőznek, és hatalmas rutinnal csábítják el az életben tapasztalatlan nőcskéket. 

A Daily Star több súlyos esetet is felemleget nevekkel együtt, mintegy elképesztő elrettentésül. A legnagyobb brit börtönnek számító HMS Berwynből nem kevesebb, mint tizennyolc őrt vágtak ki visszaélések miatt. Három nőt egyenesen azért, mert elítéltekkel folytattak szexuális kapcsolatot, illetve vittek be nekik telefont, kábítószert. Jennifer Gavan egy 25 éves jómadárral esett szerelembe, még mindig előzetes letartóztatásban várja büntetését. Ayshea Gunn egy év börtönt kapott, amiért egy bevándorló pakisztáni rablót kényeztetett munkaidőben. Gunn kisasszony a bugyiját is odaadta benti szerelmének, otthon pedig egy olyan fotót tartott, amin egyenruhában smárol bűnös párjával a cellában. 

Elyse Hibbs-t egy másik walesi intézetből azért csukták le, mert ápolóként az egyik börtöntölteléket leápolta az egészségügyi rendelőben. Csak nem éppen a szabályok engedte módon. Négy hónapon keresztül, szinte minden áldott nap. Sőt, mivel a vádak szerint telefonokat és marihuánát is becsempészett fiújának, a bíróság négy éves börtönnel honorálta lángoló érzelmeit. 

Emily Watson-t konkrétan a kollégái érték tetten, amikor a zárkában szexelt a rábízott fogvatartottal. Természetesen mehetett is az egyéves kényszerpihenő a rácsok mögött. Mindezek pedig csak szemelvények, ugyanis a brit igazságügy szerint nem kevesebb, mint harmincegy nőt rúgtak ki és vádoltak meg hivatalosan is tiltott kapcsolattartással a fogvatartottakat illetően. 

A mutatós csalfa hölgyek az alábbi videóban megcsondálhatóak: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás