promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még ezen a héten börtönbe kerül a volt amerikai elnök - egy álhírgyáros portál szerint
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korábbi republikánus amerikai elnökre, Donald Trump a fake news szerint börtön vár az USA-ban. 

A valaha volt egyik legkétesebb megítélésű amerikai elnök volt Donald Trump, aki 2021. januárjában nagyon nehézkesen adta át hivatalát a valójában legitim módon megválasztott, ám azóta szó szerint eső-kelő Joe Bidennek. Trump elnök híresen jó viszonyt ápolt az oroszokkal és az ázsiai (fél)diktatúrák vezetőivel. A korábbi médiamogul még az észak-koreai vezetővel, Kim Dzsongunnal is találkozott, aki azóta a lehető legnagyobb mértékben távolodott el az Egyesült Államoktól és a nyugati világtól. 

A republikánus Trumpot rengeteg kritika érte, főleg mert a választópolgárok idegengyűlöletére játszott rá kampányaiban. Azonban kétségtelen, hogy a különc államférfi egyértelművé tette, hogy semmi értelmét nem látja az Egyesült Államok külhoni harci cselekményeihez, egyéb katonai beavatkozásaihoz. Mondván, amerikai katonák ezreinek életét ne áldozza fel a washingtoni vezetés egy idegen ország belügyei miatt. 

A Palmer Report álhíre szerint két vádemelés is vár Trump ex-elnökre. Ugyan a sajtó egyes termékei szerint valós hír a 76 éves politikus börtön-fenyegetettsége, sőt akár a rácsok mögül is lehet az USA következő elnöke. Azonban állítólag korántsem kell ettől tartania, pedig nevét már nemcsak korábbi lehallgatási-, és korrupciós botrányokkal hozták kapcsolatba. A Palmer Report arról ír, hogy egyenesen a szeretve utált Trump felelős azért, hogy a Fednek és az amerikai kormányzatnak kellett megvédenie a bedőlt két bankjuk ügyfeleinek dollár milliárdjait. 

A rosszmájú weboldal szerint pedig Trump e heti börtönbe kerülése pedig csak a sor kezdete az amerikai elitet és a bankcsődöt illetően. Állításuk szerint komoly dominók dölhetnek még el az előttünk álló napokban. Vajon a szarkazmus mögött akár értékelhető tartalom és mögöttes jelentés is megbúvik? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás