promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befellegzett Donald Trump csillagának?
Borítókép:  cbsnews.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A John D’Amico és Lindsey Horvath által beterjesztett javaslat szerint azért szeretnének megszabadulni Trump csillagától, mert nem nézik jó szemmel az amerikai elnök nőkkel szemben tanúsított viselkedését. Az indítványban emellett vádként hozták fel Trump ellen, hogy elválasztotta az országba bevándorló gyerekeket családjaiktól, hogy nem ismeri el a klímaváltozás tényét, ráadásul ott van még az oroszokkal való zűrös kapcsolata is. 

A csillagot Trump még 2007-ben, televíziós producerként érdemelte ki a hollywoodi Hírességek sétányán. Bár már akkor is megosztó személyiség volt, de elnökké választása óta a sétányon zajló rongálások drasztikusan megnőttek. Számos alkalommal tartottak tüntetést is a sugárúton Trump miatt.

Nemrég egy 24 éves fiú csákánnyal verte szét a csillagot, amit már kenték be ketchuppal is, de volt olyan is, aki az elnökválasztáson ellen induló Bernie Senders arcképét ragasztotta rá a csillagra,

A tanács napkon belül hivatalosan is értesíti Los Angeles polgármesterét, Eric Garcettit, a helyi tanácsot, illetve a kereskedelmi kamarát is az ügyről. A végső szót Los Angeles kereskedelmi kamarájának kell kimondania

Számos olyan hírességnek is van csillagja a sétányon, akiket az utóbbi időben szexuális zaklatással vádoltak meg, de a követelések ellenére a tanács úgy döntött nem távolítja el. Ilyen Kevin Spacey, Bill Cosby, Hugh Hefner, és Charlie Sheen.

Úgy látszik az elnök viselkedése most már náluk is kiverte a biztosítékot. 

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás