promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes szökést hajtott végre a bíróságról egy szexragadozó férfi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bírósági WC-ről szökést megkísérlő német bűnöző egyelőre átvert mindenkit, és képtelenek a nyomára akadni egész Bajorországban, pedig nehéz elképzelni, hogy a közeljövőben ne keresné fel családját. Hét gyermeke és felesége életét tette tönkre.  

Hihetetlen esemény történt a coburgi területi bíróságon. A térség központjának számító közintézmény épületéből ugyanis megszökött egy súlyos börtönítéletre váró férfi. A meg nem nevezett bűnöző rávette az őröket, hogy vegyék le róla a lábbilincset, hogy a lehető legkomfortosabb magányban végezhesse dolgát az illemhelyen. A megátalkodott pedofil pedig köszönte szépen, és kihasználva felvigyázói mélázását kereket oldott a WC ablakán keresztül. Mire az őrök észlelték szökését, már messze járhatott a bíróság épületétől. 

A 47 esztendős vádlott szökése nem volt megalapozatlan, lévén már jó ideje letartóztatásban várta sorsát a hírhedt Kronach-ban álló börtönben. Ugyanis szexuális eredetű bűncselekményét már bizonyítottan két saját lánygyermekével szemben követte el. Érdekesség, hogy a coburgi bíróság csak elfogatóparancsot adott ki a férfival szemben, nem indítottak komolyabb méretű kutatócsapatokat. 

A Bild szerint a rendőrség járőröket küldött ki Bajorország nagyvárosaiban, a tömegközlekedést külön figyeltetik, ám a keresett személynek egyelőre még csak a nyomára sem akadtak. Állítólag a megszökött célpontnak nincs olyan ismeretségi hálója, amely azt feltételeztetné, hogy segítséget kapott az önkényes szabadulása után. 

A magyarországi börtönökben nagyon szigorúak a bíróságok, és maga a büntetés-végrehajtás rendszere is. Informátorunk szerint korábban a bíró engedélyezhette tárgyalás közben még a bilincs levételét is. Azonban egy korábbi, erőszakos szökés óta ez a gyakorlat kiveszett, és kötelező jelleggel végig bilincsben kell végigülnie a tortúrát a raboknak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás