promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy perverz őrült garázdálkodik Budapest legforgalmasabb buszvonalán, bármelyik utazó nő potenciális áldozat lehet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag bármennyire is pozitívan állok hozzá az élethez, lassacskán azt kell mondanom, hogy életveszélyes nőként este az utcára merészkedni.

Tegnap egy barátomhoz tartottam az esti órákban, akivel az Astorián beszéltünk meg találkozót. Este 9 körül lehetett, nem mondanám, hogy olyan nagyon késői időpont. Felszálltam a buszra és mivel rutinos budapesti vagyok, így körbenézés nélkül egyből leültem, nehogy véletlenül valaki azt higyje, hogy beszélgetőtársat keresek az utazáshoz. Egyszer csak valaki fölém magasodott, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jeletőséget, végtére is ez egy busz, amin nem egyedül utazok.

Csakhogy a férfi (mert ezt azért meg tudtam állapítani egy gyors odapillantásból is) egyre közelebb állt és már zavaróan benne volt az aurámba. Én továbbra is mereven néztem ki az ablakon, közel volt már a célállomás, meg egyébként sem akartam okot adni semmilyen párbeszédre.

Azonban egyszer csak valami furcsa érzésre lettem figyelmes a combjaim között. Erre azért már odanéztem és a mellettem álló férfi kaján vigyorral éppen a nadrágnak arra a részére locsolta a sörét, ahol eléggé félreérthető foltot hagy. Döbbenten néztem rá és azonnal leszálltam. Ilyenkor persze benne van az emberben az a rossz érzés, hogy miért nem állt ki magáért, hogy tehetett volna valamit. Szólhattam volna a sofőrnek, rákiabálhattam volna, megkérhettem volna az egyik férfit a buszról, hogy segítsen, de nem tettem semmit, csak leszálltam és csendben sétáltam. Nem volt messze, a Blahán pattantam le, amitől két megállóra volt a hely, így 5 perc séta alatt megjártam, addig pedig próbáltam takargatni az igencsak félreérthető foltot. Odaérve szabadkoztam és elmagyaráztam mi történt, az este további részében pedig próbáltam nem tudomást venni a dologról. De akkor is, elrontotta a szórakozásomat és valószínűleg még jó sokáig magam előtt fogom látni azt a gusztustalanul kaján vigyorát.

A belső motivációját sem értem. Miért jó ez neki? De valószínűleg azzal csak magamat idegesítem fel, ha ezt elkezdem fejtegetni, mert nincs oka. Aki így viselkedik, az egyszerűen csak egy s*ggfej és nem szabad semmilyen indokkal mentegetni, vagy megértést tanúsítani.

A slussz "poén" az, hogy amikor kimentem a mosdóba nagyjából egy óra múlva, akkor egy lány törölgette a szoknyáját félig sírósan és a barátnőjével fennhagon szidták azt a perverz barmot, aki az ölébe öntött valami ragadós löttyör. És ki tudja, hogy aznap, illetve előtte és utána hányan jártak még így. Undorító.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás