promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két órát tanult egy jógázó hulla mellett a Duna-parton, élete legnyugodtabb élményének írta le a bizarr történetet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül bizarr történetet osztott meg egy fiatal srác, az egyik délutánja olyan szürreális rémálomba csapott át, hogy ilyet a filmekben sem láthattok.

A hihetetlen sztori Magyarországon történt meg egy túlhajszolt diákkal, aki szerette volna összevonni a nyári élményeket a vizsgaidőszak előtti kötelező tanulással. Így kihasználva a szikrázó napsütést és a kellemes időjárást, összeszedte a könyveit és elindult egy számára kedves helyre, a Duna-partra tanulni.

Sok fiatal cselekszik így, ebben eddig semmi kirívó nem lenne, a Nehru-parton sétálgatva (Fővám tér és Boráros tér közötti partszakasz) például rengeteg egyetemistát lehet látni. Kellemes, nyári meleg, árnyékot adó lombok, szikrázó Duna és pezsgő diákélet, mi más kellene?

Van azonban, aki csendesebb környezetre vágyik, a srác sajnos azt nem árulta el, hogy a Duna-part melyik szakaszára ment, ahol ez történt, de az is érthető, ha valaki elvonulós magányban szeretne tanulni.

A kiszemelt helyre leírva idilli tájat ír le: két meditáló ember, akik csak még jobban megerősítik a nyugalom érzését. Neki is kezd a tanulásnak, bele-beleszippantva a vízparti levegőbe és elégedetten nézve a vele együtt a parton kikapcsolódó párosra.

Viszont egy idő után gyanús dolgokra lesz figyelmes és szokatlan jelek egész sora figyelmezteti arra, hogy itt valami nem oké. A megszokottól ellentétes módon, most nem spoilerezek a videókból, mivel abból bármit kiemelve rontanék a sztori hűhafaktorán, szóval amit tudok javasolni az az, hogy kezdjétek el nézni, szépen sorjában.

A srác 5 részletben töltötte fel a videót, mindegyikben reagálva az előző videó alatt feltett kommentekből egy-egy kiemelt kérdésre és annak az adott felhasználónak címezve a mondanivalóját, aki a kérdést intézte hozzá.

Kezdjük:

@zetics Válasz @Bogiiih részére Part 1 #budapest eredeti hang - zetics
@zetics Válasz @ꪖ részére Duna part2 #budapest eredeti hang - zetics
@zetics Válasz @. _ részére Part 3 #budapest eredeti hang - zetics
@zetics Válasz @S A B I N A részére Duna last part #budapest eredeti hang - zetics
@zetics Válasz @Tóth Gábor részére Duna last last part #budapest eredeti hang - zetics

A végére érve bennem rengeteg kérdés maradt, de az egyik, amit a legtöbben tettek fel a legutolsó videó alatt és amire már nem érkezett válasz, hogy mégis miért állt a nő ennyire félreérthetően közel egy élettelen testhez?

Amennyiben (nehogy így történjen) hasonló szituációba kerültök, akkor ne essetek pánikba: tárcsázzátok a rendőrség és a mentők telefonszámát és maradjatok higgadtak, sajnos a nagy számok törvénye alapján bele lehet futni ilyen szürreális szituációba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás