promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féltestű szellemet videóztak az út mentén? A szakértők sem tudják, hogy mi van a hátborzongató felvételen
Borítókép:  youtube.com/FOX 10 Phoenix (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két szemtanú is azt állítja, hogy szellemet látott az út mellett, és ezt videóval is tudják bizonyítani.

Magyarországon is sokan hisznek a kísértetek létezésében, és persze nemcsak a félelmetes horrorfilmek miatt, hanem azért is, mert esetleg ők maguk is tapasztaltak olyan megmagyarázhatatlan jelenségeket, amik mögött a meglátásuk szerint szellemek állhatnak – legyen ez akár egy furcsa zaj, fényjáték vagy egy ismeretlen, akár már elhunyt személy, alak feltűnése különböző helyeken.

Eddig még nem sikerült tudományos bizonyítékot találni a kísértetek létezésére, de rengeteg videó van az interneten, amiken állítólag szellemeket láthatunk. Ezeket a felvételeket sokszor könnyedén megmagyarázzák a szkeptikusok, de most egy olyan videó került ki a világhálóra, ami szinte mindenkit ledöbbentett, hiszen valóban olyan, mintha egy igazi túlvilági entitás lenne látható rajta.

Két kamionos nemrég éppen Arizonában ment az úton éjszaka, mikor egészen hátborzongató dologra lettek figyelmesek: hirtelen egy furcsa, emberszerű alak jelent meg az út mellett, és úgy tűnt, hogy nincs felsőteste – egyből megálltak a következő lehajtónál, visszanézték a felvételeket, és rájöttek, hogy nem csupán képzelték a dolgot.

Az emberek többsége a vérfagyasztó felvétel láttán rögtön azt mondta, hogy tényleg szellem van a videón, bár akadtak olyanok is, akik szerint csupán arról van szó, hogy visszaverődik a fény. Még egy szakértőt is megkérdeztek, de ő sem tudta megmondani biztosan, hogy vajon mi van a felvételen – vagyis egyedül annyi biztos, hogy sikerült felvenni egy igazán rémisztő dolgot, amire egyelőre nincs magyarázat, szóval mindenki eldöntheti magának, hogy mit gondol a lent látható videóról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás