promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétmillió forintot ad a magyar rendőrség, és ha szemfüles vagy, be is zsebelheted
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régóta el akarják fogni Magyarországon ezt a bűnözőt, és a rendőrség nem is sajnálja a pénzt, hogy lefülelje.

Sokan nem tudják, de a Magyar Rendőrségnek is van körözési toplistája, amit megéri olykor átböngészni. Nem árt tisztában lenni, hogy milyen veszélyes bűnözőkkel futhatunk össze Magyarországon, akiktől inkább távol kell tartanunk magunkat.

Ugyebár itt azok a személyek találhatóak meg, akiket velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresnek, és még nem akadtak a nyomukra.

Akinek a képénél az látható, hogy „díjkitűzés”, abban az esetben valamilyen jutalom is jár a nyomravezetőnek. Magyarországon nincsen túl sok fejvadász, szóval ebből nem igazán lehet megélni, de érdemes szemfülesnek lenni, hátha kiszúrunk valakit. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges, tehát nem kell félnünk attól, hogy ebből később valamiféle bajunk származik.

Hazánkban van már régóta keresik a Bartos Nándor nevű férfit, akinek a fotóját ide kattintva tudjátok megnézni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nem is sajnálta érte a jutalmat, mivel anno félmillió forintot ajánlottak annak, akinek a segítségével a nyomára tudnak bukkanni.

A bűnözővel szemben viszont azóta sincs állítólag új nyom, így ezt az összeget mára felemelték kétmillió forintra. Azért ez már jóval csábítóbb lehet több embernek.

A Szegedi Törvényszék elfogatóparancsa alapján - üzletszerűen elkövetett embercsempészés, valamint hivatali visszaélés bűntett elkövetése miatt körözik. Bartos Nándor azonban erősen tisztában van azzal, hogy a rendőrség milyen módszerekkel próbál a nyomára bukkanni, mivel rendőrzászlós volt, és a Bajai kapitányság körzeti megbízottjaként dolgozott. Anno a Magyar Hang járt ennek utána, és leleplezték, hogy a férfi anno egyenruhásként vett részt embercsermpészésben.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek információja van róla, az hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanút.

A kétmillió forintot csak az kaphatja meg aki olyan információval szolgált, ami a körözött személy elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség hozzátette, hogy a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

A legfontosabb persze, hogy bár hatalmas a nyomravezetői díj, ne hősködjünk, és ne próbáljuk meg egyedül elkapni a gyanúsítottat, mivel ez roppant veszélyes lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás