promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztetést adott ki a SPAR: semmiképpen se edd meg ezt a terméket, különben nagy baj lesz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) azonnal jelezte, hogy gond van a termékkel.

Augusztus most tényleg kicsit a vásárlás hónapja. Nem olyan rég ugyebár nagy bejelentést tett a kormány. Augusztus elsejétől nemcsak az élelmiszerek 15 százalékos akciózása indult el, hanem változás volt a SZÉP-kártyánál is. December végéig a munkáltatók a jelenlegi kereten felül a SZÉP-kártyára egyszeri, legfeljebb 200 ezer forintos többlet összeget utalhatnak dolgozóiknak.

Így 2023-ban 650 ezer forintra emelkedik a rendkívül kedvező adó- és járulékfizetés mellett adható munkavállalói elismerés keretösszege, valamint ebben az időszakban a SZÉP-kártyákon rendelkezésre álló összegeket a családok élelmiszerek vásárlására is felhasználhatják.

A kormány ezzel szerette volna növelni a családok vásárlóerejét, valamint a turisztikai keresletet.

A SPAR és City SPAR szupermarketekben, valamint az INTERSPAR hipermarketekben is elfogadják bármelyik szolgáltató SZÉP-kártyáját (OTP, K&H, MKB/MBH vagy Edenred Ticket Restaurant SZÉP-kártya) hideg és meleg élelmiszerek vásárlásakor. Ez igaz a SPAR online shopra is, de csak a helyszíni fizetés esetében.

Most 2023. augusztus 1. és 31. között megéri SZÉP-kártyával vásárolni a SPAR, City SPAR és INTERSPAR üzletekben legalább 1000 forint értékben, ugyanis egy új nyereményjátéknak köszönhetően megnyerhető a vásárlás teljes összege SPAR nyereménykártya formájában. Amennyiben a vásárlás során a MySPAR mobilapplikációban rögzített SuperShop kártyát is használják a vásárlók, akkor a vásárlás értékének dupláját is visszanyerhetik.

Persze a SPAR is bele tud futni néha, hogy valami gond legyen a saját márkás termékével, és sajnos most is ez történt.

A bolthálózat kuszkuszterméket hív vissza a Spar avas szaga (érzékszervi nem megfelelőség) miatt, az 500 grammos kiszerelésű SPAR NATUR PUR Bio kuszkuszt a forgalomból is kivonja – közölte a Nébih.

A hivatal kéri a vásárlókat, hogy az L25112023-027-1 tételszámú, 2023. november 25-ei minőségmegőrzési idejű terméket ne fogyasszák el. A Spar üzletbe visszavihető a kuszkusz, amelynek az árát visszatérítik.

Ettől még ez ne ijesszen el minket a kuszkusz fogyasztásától, mert a világ egyik legegyszerűbben elkészíthető köretéről van szó. Ezt a lenti videóban meg is nézhetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás