promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Díjnyertes termékkel akciózik a Spar, fillérekért kipróbálhatod a különleges finomságot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai inflációval sújtott világban minden akciónak örülni kell, ám amivel a Spar most támad, az sokakat felvillanyozhat majd.

A Maradok a pénzemnél Magyarország egyik legnépszerűbb áruösszehasonlító oldala, igen sokan olvassák és az idők folyamán sikerült véleménybefolyásoló pozíciót kivívnia magának.

Itt több szempont szerint választották ki a díjnyertes hamburger húspogácsát: íz, illat, állag.

Az összes magyarországi áruházláncban kapható nem fagyasztott terméket tesztelték, ebből került ki nyertesként a Spar Regnum Marha hamburger húspogácsa.

Ehhez most mi is kedveskedünk nektek néhány szuper tippel, hogy hogyan tudtok otthon igazán éttermi minőségű street food-ot készíteni. Az egyik legfontosabb a buci. Van aki a fényezett tetejű, enyhén cukros verzióra esküszik, azonban ha nem ragaszkodsz a hagyományokhoz, akkor próbáld ki nyugodtan akár kovászos kenyér közé téve a feltétet, vagy egy igazán jó minőségű sajtos tetejű, vagy mákkal szórt zsömlével is igazán ki tud tűnni a fogásod az átlagos otthon készített hamburgerek közül.

A következő a megfelelő szósz kiválasztása: maradhatunk a klasszikus mustár, ketchup, majonéz hármasnál, azonban érdemes ezeken kívül néhány érdekességet is kipróbálni. Tudtad például, hogy a ketchupot és a majonézt összekeverve, abba savanyúuborkát és hagymát vágva megkapod a BigMac szószt? Ma már számtalan ízesítés kapható a piacon, így ne félj akár egy finom curry-mangó, vagy egy whiskey-s barbecue szósztól sem.

Apropó, whiskey. Egy kevés jó minőségű szeszt a hamburgerhúsra locsolva különleges pörzsanyagokat hozhatsz létre és új dimenzióba emeli a fogásodat.

Végül, de nem utolsó sorban a zöldségek (esetleg gyümölcsök): hagyma, uborka, paradicsom. Azonban itt is nyugodtan nézelődjetek a zöldség osztály ismeretlen részein is. Csodálatosan kiegészítheti a szenyátokat egy kis rukkola, szárított paradicsom, de akár a grillezett ananász is.

A lényeg, hogy ne féljetek kísérletezni, jó alapanyagokból rossz végeredmény igen ritkán jön ki.


Ráadásul (azt nem tudni, hogy ennek örömére, vagy a grillszezon miatt amúgy is ez volt a terv) az Interspar le is akciózta és 1190 Forintért vehetitek meg, hogy kipróbálhassátok. Könnyen megtaláljátok majd, mivel a fent már emített Maradok a pénzemnél emblémát is megtaláljátok mellette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás