promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés miatt bukhatják a jegyüket a hazai fesztiválozók, de a Coldplay rajongói is veszélyben vannak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg a Coldplay koncertjére is fognak hamis jegyeket árulni.

Még gőzerővel tart a nyár, és olyan nagyfesztiválok várnak ránk például, mint mondjuk a Sziget, vagy a SZIN. Sajnos életünk minden területére kezdenek begyűrűzni az internetes bűnözők, szóval nem csak azokra az átverésekre kell odafigyelnünk, amivel a csalók a bankkártyánk adatait próbálják kihúzni belőlünk.

A csalók új területet fedeztek fel maguknak, és ez nem más, mint a fesztivál, valamint a koncertjegyek hamisítása. A Sziget is futott már bele ilyenbe, de a SZIN most fokozott óvatosságra figyelmeztet mindenkit, mivel több hamis jegyet is észleltek.

„A Szegedi Ifjúsági Napokra érvényes belépőjegyeket kizárólag a saját honlapunkon, a www.szin.org weboldalon, illetve jegypénztárunkban, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpontban lehet vásárolni. Ajánljuk figyelmetekbe partnerünk, a TicketSwap B.V. által üzemeltetett www.ticketswap.hu online jegyek adásvételét lebonyolító platformot, ahol az eladásra szánt jegy érvényességét a jegyrendszerünk minden esetben ellenőrzi a diákjegyek kapcsán pedig a Diverzum a hivatalos partnerünk”

- tette ki a közleményt a SZIN.

A Sziget Fesztiválra is elég borsos árú egy napijegy, és valószínűleg nem a pénztárnál szeretnénk azt tapasztalni, hogy hamis QR kódot kaptunk, így nem tudjuk átvenni a karszalagunkat. Ebben az esetben is megéri a hivatalos weboldalról vásárolni. Ha másodkézből jutunk hozzá, akkor is érdemes ellenőrizni a jegy valódiságát, vagy száz százalékosan megbízható platformon megvásárolni azt.

Akiknek még fokozottan figyelniük kell, azok a Coldplay rajongók. Most a rendkívüli kereslet miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentett egy harmadik koncertet is Budapesten.

Tehát a Coldplay triplázni fog, és biztosak lehetünk abban, hogy itt is elő fognak kerülni pont emiatt hamis jegyek. Fontos tehát, hogy csak a hivatalos oldalalakon érdemes lecsapni a koncertjegyekre. Akkor is gyanakodjunk, ha azokért túl olcsón tudunk hozzájutni. Jegyek pénteken 10 órától, a Coldplay koncertek teljeskörű jegyértékesítésének indításától kaphatók.

Ha lemaradtunk, akkor később tényleg inkább a ticketswap oldalát érdemes böngészni. Mindig vannak rajongók, akiknek az utolsó pillanatban közbejön valami, így még lehet olcsóbban is juthatunk hozzá a jegyhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás