promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot hibázott a Campus fesztivál, rengeteg ember dühöngött Debrecenben
Borítókép:  Campus fesztivál official
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A debreceni Campus fesztivál később elnézést is kért mindenkitől a Facebook oldalán.

Már szerdától kezdve újra dübörög a Campus fesztivál Debrecenben. A pénteki nap elég kemény volt a szervezőknek, mivel egy telt házas napot tudtak összehozni. Újabb belépőket csak a rendezvényről távozók arányában tudtak értékesíteni a helyszíni jegypénztárakban.

A pénteki napon olyanok lépek fel a Campus fesztiválon, mint Azahriah, a Tankcsapda, Parov Stelar, Kerala Dust, vagy Krúbi, akiért ismét megőrült a tömeg.

Azonban volt egy kis fennakadás, amire a Campus fesztivál sem igazán számított. A délutáni eső után alig néhány perc alatt több ezren érkeztetek a fesztiválra, így nagyobb sorok alakultak ki. Aki nem váltotta át előzetesen karszalaggá a belépőjegyét, vagy a helyszínre hagyta a jegyvásárlást, annak valóban sok időt kellett a sorban töltenie. Néhány kommentben fejezték ki az elégedetlenségüket.

„Ami miatt érkeztünk, lekéstük. Most várjuk, hogy talán a pénzünkért még jut valami program. Mikor kellett volna érkezni a 19 órás koncertre? Hozzak egy kempingasztalt és ebédeljek itt délben? Hosszú évek óta most jöttem újra, utoljára”

- írta az egyik hozzászóló.

Állítólag valóban teljes kapacitással üzemelt mind a 22 helyszíni jegypénztár, de úgy néz ki a beléptetésnél még így is akadtak problémák. Sokan írták is, hogy így kritikán aluli volt a szervezés.

Akadtak olyanok is, akik másfél órát álltak sorban az elővételes jeggyel. A lapunk érdeklődésére egy fesztiválozó elmondta, hogy ők például a debreceni Fórumnál vették át a karszalagot, bőven időben, így 40 másodperc alatt megvoltak vele.

Kritika persze még volt bőven a hozzászólókban, sokan például amiatt voltak elégedetlenek, hogy nem fértek el rendesen Krúbi koncertjén. A Campus fesztivál közben belevágott az utolsó napba, de hasonló fennakadásról nem jött hír.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás