promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentést tett a Lidl, alig maradt hátra pár nap
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jó, ha erről tudsz a Lidl kapcsán.

Az elmúlt időszakokban nagyon fontosak lettek a bevásárlások, főleg a hétvégi nagybevásárlások az, amelyek az embereket folyton lázban tartják, így pedig nagyon sokan már olyan stratégiával vágnak bele a hét elején is a következő hétbe, hogy átnézik az összes akciós újságot, megnézik, hogy a legnagyobb üzletláncokban, boltokban és hiper-szupermarketekben, így a Tescoban, a Lidl-ben vagy éppen az Aldiban mely áruk lesznek akcióba, és hol éri meg jobban vásárolni.

És mindig érdekli a vásárlókat, ha valami fontos és érdekes bejelentés érkezik, például akkor, ha a kínálat változik meg.

Most arról adtak hírt, többek között a Pénzcentrum is, hogy megjelent a Lidl iskolakezdési katalógusa, a vállalat első nagy tanszerakciója július 27-től indul tehát, de akik nagyon érdeklődnek, azok már online verzióban is megnézhetik, hogy mit vásárolhatnak majd meg az akció során, illetve az áruházakban is megtalálhatók a szórólapok nyomtatott verzióban. A szórólapokból is kiderül, hogy az áruházlánc széles kínálattal vág bele az akcióba. Azt is közölték, hogy számos termékhez a tavalyi áron lehet majd hozzájutni, és az áruházlánc arra is törekszik, hogy minden iskolás korosztály hozzájuthasson a számára szükséges eszközökhöz majd.

A "Velünk gyerekjáték a sulikezdés" elnevezésű kampány keretében a Lidl áruházaiban közel 200-féle, az oktatáshoz kapcsolódó termék érhető majd el. Akik tehát már készülnek a tanszerek beszerzésére, azoknak kiváló lehetőség lehet már most, hogy megnézzék, mit hol lehet megvásárolni. A Lidl akciója pedig július 27-én kezdődik, így pedig már csak pár nap maradt hátra az akció kezdetéig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás