promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha OTP-s vagy, erről feltétlenül tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos tájékoztatás jelent meg az OTP honlapján.

Az elmúlt hónapokban rengetegszer kaphatunk tájékoztatást arról, hogy bizonyos nagy, magyar cégek vagy vállalatok nevével élnek vissza, és bizonyos módszerekkel kicsalják az ügyfelektől a pénzt, és mindezt már egészen elképesztően szofisztikált módszerekkel csinálják a csalók. Sokszor történhet ez telefonon, máskor pedig e-mailben. Nagyn sokszor a megtévesztés az OTP nevében történik, de rendszeresen olvashatunk arról is, hogy a Magyar Posta nevével élnek vissza, korábban mi is írtunk egy olyan esetről, amely bizony velünk történt meg. Így pedig nem marad más, mint az, hogy nagyon sokszor és sok helyen tájékozódjunk ezekről a visszaélésekről, csalásokról, hiszen a cégek sokszor fontos közleményekben ismertetik ezeket a dolgokat. A közleményeket pedig nagyon sok online lap is lehozza, szóval ha szemfülesek vagyunk,

akkor bizony már a legelején elejét vehetjük annak, hogy behállózanak minket.

Ám közlemények formájában a cégek más fontos dolgokra is fiygelmeztetnek bennünket, hogy ne érjenek minket meglepetésszerűen az egyes szolgáltatások leállásai, illetve az olyan szünetek, amelyekre például azért van szükség, hogy a rendszert fejlesszék. Az OTP Bank honlapján két fontos üzenet is olvasható augusztusra nézve, amely bizony sok embert érinthet.

Ezekre kell majd felkészülnünk:

2023. augusztus 24.

  • Fejlesztési okokból 2023. augusztus 24-én hajnali 01:00-tól 5:00-ig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP Bank logóval ellátott kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.

2023. augusztus 5-6.

  • Fejlesztési okokból 2023. augusztus 5-én 23:00-tól augusztus 6-án hajnali 2:00-ig, az internetbank, az online személyi kölcsön, az eBIZ szolgáltatás, a Simple, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és az egyenlegek megjelenítése, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás