promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal látnod kell, mi közelít Magyarország felé, a meteorológusok megmutatták - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kisebb felfordulás jön az időjárásban Magyarországon, fontos, hogy erről tudj.​

Az elmúlt időszakban Magyarországon az időjárásban az állandóság volt megfigyelhető, kisebb záporokon kívül meleg volt, így pedig az időjárás-jelentéseket sem kellett sűrűn néznünk, hiszen nem történt nagy áttörés, nem beszéltek frissítő esőkről a meteorológusok. Ám most fontosabb hírek jöttek, hiszen változás közeledik, ami kicsit megváltoztat mindent. Szóval msot érdemes nézni az előrejelzéseket folyamatosan, hiszen nem az állandóságé lesz a főszerep.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentésének is azt a címet adták a YouTube-on, hogy érezhetőbb felfrissülés. És bizony ez az igazság, hiszen az előttünk lévő éjszaka egy nedvességi hullám érkezik, és emiatt pénteken felhősebb és a maitól már pár fokkal hűvösebb időre számíthatunk majd. Csapadék is valószínű, eső, záporok és zivatarok is előfordulhatnak majd Magyarországon. Zivatarok egyre nagyobb területen fordulhatnak majd elő.

A délnyugati részeken pedig hevesek is lehetnek majd ezek a zivatarok - figyelmeztetnek a meteorológusok.

Amúgy azt is megmutatták a meteorológusok, hogy tegnap pusztítottak a viharok Horvátországban, Olaszországban és Szlovéniában is, ám Magyarországot ez a hevesség elkerülte. És az elúttünk álló időszakban sem kell majd erre számítani. Ám érdekes megnézni, hogy pénteken milyen idő vár ránk majd Magyarországon, hiszen többfelé zúdulhat ránk majd a csapadék. A csapadékgócok pedig délnyugat felől haladnak majd északkelet felé, így pedig hosszabb szünetekre is számíthatunk majd.

Íme az OMSZ YouTube-videós időjárás-jelentése, amely felkészíthet titeket az elúttünk álló napok változékonyágára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás