promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett az OTP, erről mindenkinek tudnia kell
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szokatlan bejelentést tett Magyarország egyik legnépszerűbb bankja, ez teljesen átrendezheti az itthoni piacot.

Nem kisebb fába vágta a fejszéjét az OTP Bank, minthogy a webáruházak piacán mérkőzzön meg az EMAG-gal, ami jelenleg a legnagyobb hazai online piactér. A bejelentés egészen friss, nemrég jelentette be a bankóriás, hogy hamarosan e-kereskedelmi babérokra tör és fizz.hu néven indítja el a saját boltját.

A felület már valószínűleg készen van, mert ahogyan a forbes.hu írta, az oldal már a tesztelés fázisába lépett, a bank munkatársai vizsgálják azt, hogy mi, hogyan működik, van-e bármi hiányosság, javítanivaló.

Amennyiben mindent rendben találnak és a tervek szerint halad az ütemezés, akkor a nagyközönség számára nyár végére válik elérhetővé a weboldaluk.

Grandiózus tervei vannak a bankcsoportnak az új fejlesztéssel, így nyilatkoztak a leendő vállalkozásukról:

„A fizz.hu folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és termékportfolióval rendelkező webshop, nem titkolt célunk pedig az, hogy a jövőben Magyarország egyik legjobb webáruháza legyünk”.

Fontos tisztáznunk, hogy mi a webshop és az online piactér közötti kereskedelmi különbség. Míg a webshop általában egy bolt különböző termékeit forgalmazza, addig az online piactéren több bolt árulja a termékeit, a Marketplace felület pedig ezeket csak összegyűjti és így egy helyen versenyezhet számtalan webshop a vásárlók kegyeiért.

Aki furcsállná az OTP Bank döntését a befektetésről, annak eláruljuk, hogy nem ez az első, bankon túlmutató vállalkozásuk: szívükön viselik a magánegészségügy és a robotizáció sorsát is.

Nyilván nem fog nekik nehézséget okozni a sikeres működtetés, hiszen több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek mind technikai háttér, mind pedig munkaerő tekintetében, így nem nehéz megjósolni, hogy bizony felkötheti az EMAG a gatyáját, ugyanis méltó kihívója akadt az OTP Bank személyében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás