promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali leállás az egyik hazai banknál, mi lesz így az ügyfelekkel?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lesz elérhető a bank több szolgáltatása sem.

Azonnali leállás lesz június 12-én, hétfőn az egyik hazai banknál. A tájékoztatás szerint több szolgáltatás - úgymint az internetbank, a mobilfizetési alkalmazás és a mobilapplikáció - nem lesz elérhető abban az időszakban, amikor a technikai karbantartás fog zajlani.

Szerencsére nem a napnak azon részére ütemezték a leállást, amikor a legtöbben használnák a kártyájukat, felvennének pénzt, vagy az internetbankon keresztül intéznék a pénzügyeiket, a karbantartásra este 9 és éjfél között fog sor kerülni.

A Raiffaisen Bank közlése szerint ebben a három órában nem fog működni a Raiffeisen DirektNet, a my Raiffeisen Portal, a myRaiffeisen mobilaplikáció, a RaiffeisenPay mobilfizetési alkalmazás, illetve a Video Advisory/Raiconnect prémium videós kiszolgálás.

Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra, hogy fennakadások lehetnek a Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálat kódokkal azonosított hívás fogadásában, a PSD2 API szolgáltatásokban és a Scan&Go QR kódos mobilfizetési alkalmazással is.

Korábban volt arra példa az OTP Banknál, hogy egy éjszakai karbantartás után még reggel sem akart helyreállni a szolgáltatás, az ügyfelek közül emiatt sokan nem tudtak készpénzt felvenni, sem kártyával fizetni. Hozzá kell tenni, hogy az a leállás hajnalban történt, és nem tartott sokáig, mire helyreállították a hibát. Tehát ha esetleg a Raiffaisennél is valami probléma merülne fel, akkor nagy valószínűséggel azt még az éjszaka folyamán helyre tudják hozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás