promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes celebháború robbanhat ki most Csuti és G.w.M között
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország még nem biztos, hogy felkészült Csuti, G.w.M és Azahriah botrányos háborújára.

Az elmúlt évek egyik legdurvább magyarországi celebeket érintő botránya volt Szabó András és párja, Kulcsár Edina szakítása az évekig mutogatott családi életük összeomlása után. A páros szinte az egész életét a kamerák kereszttüzében folytatta, a bulvár-fogyasztók nem maradhattak le gyermekáldásaikról, házépítésükről, nyaralásukról sem. Azonban a látszólagos boldogság felszíne alatt valószínűleg már évek óta nőttek a repedések, hogy aztán félig-meddig beismert módon egy harmadik fél kelljen ahhoz, hogy Csuti és az egykori szépségkirálynő-modell útjai elváljanak egymástól. 

Állítólag Kulcsár Edina még hivatalosan együtt volt Szabóval, közös háztartásban éltek, amikor a közös zenei munka, a vágyott produkció, illetve az együtt eltöltött kreatív órák végleg összehozták egymással a celeb-asszonyt, a hírhedt rappert, G.w.M-et. Varga Márk ugyan inkább számít ál-gengszter-rappernek, mégis kétségtelen népszerűsége, miközben közvetlen és roppant kifinomult stílusával sikeresen hódította meg Edinát. Azonban akinek ennyire rajongója van, annak bizonyosan számos ellensége, rossz akarója is van. 

Ugyan Csuti sosem haknizott haragjával és csalódottságával a neten és a médiában, egészen biztos lenne elszámolni valója a feleségét elszerető előadó-művésszel. Az egyértelmű, hogy G.w.M szintén nem kezdene nyílt harcba, amíg a másik fél őt is békében hagyja. Persze várható volt, hogy a bulváresemények a nagy babavárás közepette fel fognak forrósodni, ám a hírek szerint ehhez még egy résztvevő kellett a játszmába. Ő pedig nem lesz más, mint a rapper régi nemezise, Azahriah. 

Baukó Attila ugyanis már több alkalommal is kölcsönösen támadta G.w.M-et a külcsínt előtérbe helyező látványos életmódját, a pletykák szerint Kulcsár Edinát sem kímélve. Az Azahriah művésznéven futó énekes csörtézett már a közösségi médiában riválisával, miközben köztudott, hogy számaiért és munkásságáért Csuti odáig van. Ezzel kapcsolatban szúrta ki a naphire.hu a fejleményt, miszerint Azahriah új klipjét még meg is osztotta Szabó András a saját Instagram sztorijában, mintegy odaszúrva a nemrég szintén új dallal jelentkező G.w.M-nek. 

Vajon mekkora indulatok feszülhetnek még a felek között, mikor fog robbanni a bomba ismét?

Azahriah dala:

G.w.M dala:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás