promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina mindenkit átvert a terhességével?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina most lebuktathatta magát.

Kulcsár Edina tavaly augusztus 23-án jelentette be, hogy babát várnak szerelmével, Varga Márkkal. Az egykori szépségkirálynőt nagyon meglepte, hogy terhes, hiszen nem számított rá, hogy ilyen hamar közös gyermekük lesz G.w.M-el. Állapotossága véletlenül derült ki, miután rosszul lett a Dancing with the Stars egy próbáján, és megvizsgálták; emiatt vissza is mondta a versenyt.

Kulcsár Edinánál most már tényleg bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, bár egyesek szerint már világra jött a kis Amara, csak még nem hozták nyilvánosságra. Edina az egyik közösségi oldalára feltöltött fotója alá érkező kommentre válaszolta azt, hogy

„Egy lufi vagyok. Elvileg még lenne 3 hét!”

- ez indította el sokaknál a számolgatást, és többen is azon a véleményen vannak, hogy sehogy sem jön ki a matek.

Néhány anyuka utánaszámolt a napoknak, és arra az eredményre jutottak, hogy Kulcsár Edina kislányának már rég meg kellett volna születnie, ha valóban akkor votl 4 hetes terhes, amikor otthagyta a Dancing with the Stars-t. Ha pedig még mindig 3 hét van hátra, akkor csak átverés, egy kitalált ürügy volt akkor éppen, hogy ki tudjon hátrálni következmények nélkül a TV2 produkciójából.

„Ha tényleg akkor esett teherbe, ahogy állítja, akkor már rég meg kellett volna szülnie. Igaz, hogyha mondjuk Ninával császáros volt, az már nem befolyásolná ezt a szülést, mert ő most volt 3 éves, tehát akár szülhetne természetesen is. Azt gondolom, hogy nem fog természetesen szülni, lehet, hogy egészségügyileg nem is ajánlott neki, ezt nem tudom. De ha ez így van, hogy ez a baba is császár, akkor nem várnak vele a 40. hétig, legkésőbb (tapasztalat alapján) másfél héttel előtte megműtik. Amiből az jön ki matekügyileg, hogy a várható szülés dátuma 04.25, vagyis császárral kb. 04.15 +/- 3 nap. Ha tényleg 3 hét múlva lesz csak 40. hetes, akkor ez a baba bizony nem az a baba, aki miatt kiszállt a dancingből, vagy a babatéma csak egy mentőöv volt a kiszállásra, aztán ha már ezt mondták, akkor rá is álltak, és elsőre összejött, szerencséjük volt”

- olvasható az egyik ráérős anyuka kommentjében, majd egy másik is elkezdett kombinálni, azzal, hogy ha valóban 3 hét van még hátra Kulcsár Edinának ahhoz, hogy betöltse a 40. hetet, akkor 2022 szeptembere második hetében kellett volna 4 hetes terhesnek lennie - hiszen a várandóssága 4. hetében volt, mikor megtudta, hogy babája lesz.

„Viszont a DWTS-ben már augusztus végén bejelentették, hogy babát vár… Ráadásul úgy, hogy ő elvileg nem is számított rá és fel sem tűnt neki, hogy terhes, csak úgy vette észre, hogy egy barátnője hívta fel rá a figyelmet, hogy neki terhes tünetei vannak, szóval a sztorija alapján nem 4 hetes terhesen tudta meg, hogy babár vár, hanem jóval később”

- magyarázta a kommentelő.

Átverés volt akkor, vagy sem, egy biztos, hogy Kulcsár Edina és Varga Márk most első közös gyermeküket várják, és tényleg bármikor megindulhat a szülés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás