promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina félmeztelen terhesfotóján egy másik férfival van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina ritkán csinál félmeztelen fotókat.

Kulcsár Edina nem az a típus, aki mutogatná magát a közösségi oldalán. Az egykori szépségkirálynőről nem igen készültek pikáns, félmeztelen, vagy éppen meztelen képek. Félmeztelen fotókat csak nagyon ritkán készíttetett, és ezeknek is megvolt az okuk.

Edina jelenelg G.w.M gyermekével terhes, és itt-ott már meg is mutatta, hogyan növekszik a pocakja; mikor a Szerencsekerék-ben játszott, már ott is látszódott, hogy szépen kerekedik a hasa, pedig az az adásfelvétel valamikor tavaly év végefelé lehetett.

Hogy Varga Márkkal lesz-e esetleg közös fotójuk, amin félmeztelenül fogja a pocakját, azt nem tudni. Sokan emlékezhetnek még rá, hogy korábban akkor készült róla ilyen terhesfotó, mikor Csutival volt még együtt, és az ő gyermekét hordta a szíve alatt. Aztán egy másik félmeztelen fotó is készült róla, de az még 27 éves korában, kisfia születése után. Utóbbin azt szerette volna megmutatni, hogy milyenné változott a teste a szüléstől.

Kulcsár Edina és G.w.M is napról-napra egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy először megpillantsák első közös gyermeküket. Az alábbi fotó még 2018-ban készült, mikor Edina Medoxszal volt terhes. Az egykori modell akkor azt mondta, hogy

„várandósnak lenni annyira szép dolog! Vannak nők, akik szerint takargatni kell az ilyen pocakot, de én büszkén vállalom”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás