promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtaláltuk Liptai Claudia híres képeit – ezt a fazont kedvelte akkoriban
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás újság rekordokat döntő eladást produkált Liptai Claudiával.

A legendás amerikai havilap, vagyis a Playboy éppen azért jött létre egykor Hugh Hefner és társai által, hogy aztán számról számra egyre jobb eladásokat produkálhasson. Az alapító mágnás halála után hatalmas reform következett, egyre kevesebb lett a meztelenség a híres újságban. Ez, és az a piacgazdaság illetve az olvasói szokások átalakulása, a nyomtatott sajtó elcsökevényesedése viszont teljesen ellehetetlenítette Magyarországon. Az utolsó Playboy 2020-ban jelent meg.

A lap többször is sok-sok ezres eladott példányszámmal ostromolta a csúcsokat, főleg, ha egy-egy közkedvelt és közkívánatra címlapra került nagyasszony mutatta meg többé-kevésbé a bájait. A magyar Playboy körülbelül három évtizedes „pályafutása” során műsorvezetők, színésznők, modellek, énekesnők adták meg magukat, és tették közszemlére féltett gondolataikat és buja testrészeiket. Talán a két legemlékezetesebb vetkőzés Zalatnay Saroltához és Liptai Claudiához tartozik.

Utóbbi 2009-ben bólintott rá a fotózásra, és újító ötleteivel hosszú időre irányt mutatott a következő lapszámoknak és nőknek, lányoknak. Az emberek valósággal elkapkodták az akkor pályája csúcsán lévő, dögös démon „újságját”. 36 esztendősen a férfiak erotikus álmainak állandó, bűnös képzelet-társítását jelentette. A TV2 és az RTL egykori, illetve jelenlegi toplistás műsorvezetője és színésze a legendás hírű fotózáson egy egzotikus külsejű kubai kosarassal, illetve egy óriáskígyóval bolondította meg a fényképek elkészülését.

Mára az idén már ötvenedik születésnapja előtt álló Claudia már sokkal kevesebb merészséget vállal, bár nem állnak tőle távol a pikáns kinyilatkoztatások sem. Legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy beszámolt arról, hogy kisfiát több alkalommal vitte már bugyi nélkül iskolába, és csak egy köntös volt rajta. Vajon hány apuka vette észre ezt a kívánatos hírességen?

ITT CSODÁLHATÓAK MEG A MŰVÉSZNŐ PLAYBOY-OS KÉPEI!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás