promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia szívdöglesztően néz ki, ráaadásul így fogja megcsalni az RTL-t
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL megengedte Liptai Claudiának, hogy picit visszatérjen a konkurenshez.

Liptai Claudia már régóta az RTL csatornájánál van. Ő az a műsorvezető, akit bármelyik kereskedelmi csatorna szívesen lát, mivel a báját rengeteg néző nem tudja megunni. Claudia lett ugyebár a Mestercukrász háziasszonya, valamint NőComment!-et vezeti az RTL II-n.

A műsorvezetőt jelenleg élő szerződés köti az RTL-hez, de átengedték egy rövid időre a TV2-nek, ahol rengeteg időt töltött el.

A TV2 a 25. születésnapja alkalmából vadonatúj, többrészes showműsort indított, amiben visszaemlékeznek a legjobb pillanatokra a múltból. A show férfi házigazdája Tilla, akinek társa a szeptember 3-i estén Jakupcsek Gabriella volt.

Egy-egy interjú erejéig visszatért a TV2 képernyőjére Gaál Noémi, Onyutha Judit, Gajdos Tamás, Kósa L. Adolf, és Pálffy István, akik szívesen nosztalgiáztak a TV2 és a kereskedelmi tévézés első öt évéről.

Itt fog feltűnni majd Liptai Claudia is, aki szeptember 10-én, a második adásban szerepel együtt Tillával, amire régóta nem volt példa.

„A mi kettősünk igazán izgalmas páros, jól működünk együtt, a közös munka feltölt minket, nem pedig fáraszt. Imádom Claudia humorát, a munkához való hozzáállását, a lendületességét és a profizmusát”

- nyilatkozta a Borsnak Tilla.

Liptai Claudia megosztotta az Instagram oldalán, hogy a külseje is megváltozott. Visszavágatott a hajából, és a színén is változtatott picit. Így tényleg igazán szívdöglesztően néz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás