promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla megnézte hol nőtt fel Majka, és volt olyan pont, amikor tátva maradt a szája
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tényleg nem semmi belegondolni, hogy honnan indult Majka, aki ma már a magyarországi Forbes listájának az első helyén áll celebként.

Vissza kell mennünk erősen az időben, mivel Majka, azaz Majoros Péter Való Világban tűnt fel először a tévében. Az RTL Klub műsorának első részét Mészáros Szabolcs nyerte meg, míg Majka lett az ezüstérmes, de ha úgy vesszük, ő lett a show igazi győztese.

Az Ózdról megindult híresség talán nem is gondolta volna, hogy ez az út sokkal fentebb visz majd, mint az álmaiban.

Majka köszöni szépen, remekül van: a tévében bármikor látják, a koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, és közben a Forbes is megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján.

Ezzel Majoros Péter beelőzte Sebestyén Balászt, aki sokáig ott csücsült a trónon. A harmadik Rúzsa Magdi lett, aki jövőre akár fel is léphet a dobogó legfelső fokára.

Nagy beszédtéma volt az is, hogy Majka és Curtis szakmailag ismét különváltak. Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét.

Tilla és Majka között azonban továbbra is megvan a barátság. A Propaganda YouTube oldalára most felkerült a videó, amikor a páros visszalátogatott Ózdra, hogy megnézzék, hogyan is nőtt fel a kicsi Majka.

Megnézik a régi sulit, Majka első munkahelyét, és a nagyszülők házát, ahol a celeb általában a nyarakat töltötte. Ez volt az a pont, amikor Tilla le is döbbent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás