promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen fotók kerültek elő Horváth Éváról, a Playboyban mutatta meg a tökéletes melleit a modell
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva az összes ruhájától megszabadult a nyuszis magazin kedvéért.

Egy időben a gyönyörű Horváth Éva volt az ország egyik legfelkapottabb modellje, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen csak úgy árasztja magából az ellenállhatatlan nőiességet, a teste pedig olyan tökéletes, hogy az már egyenesen felfoghatatlan – érthető, hogy szinte az összes magyar vetkőzős magazin hasábjain szerepelt annak idején, és gyakorlatilag mindenhol maradandót alkotott.

Horváth Éva évekkel ezelőtt még a legendás Playboy magazin címlapján is szerepelt, ráadásul többször is, szóval ez is bizonyítja, hogy az egész ország szinte megőrült a szépséges modellért, akiről nem más készített meztelen képeket, mint Ördög Nóra szeretett férje, Nánási Pál, aki igazi mestere a celebekről készült intim képeknek – sokan őt tartják a szakma egyik legjobbjának.

Nánási Pál valószínűleg nagyon büszke azokra a képekre, amiket Horváth Éváról csinált az ikonikus nyuszis magazinnak, hiszen még a saját honlapjára is feltette őket, hogy megmaradjanak az örökkévalóságnak – érthető, hiszen a híresség minden ruháját ledobta neki a homokos tengerparton, a végeredmény pedig több, mint fantasztikus lett, akárhogy is nézzük.

Horváth Éva jelenleg 44 éves, két gyermek boldog édesanyja, és még mindig bomba formában van. Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy ő egy született modell, mostanában is rendszeresen rak ki magáról vadító képeket, de már egyáltalán nem olyan bevállalós, mint annak idején a férfimagazinokban.

Akit érdekelnek Horváth Éva elképesztően dögös Playboy fotói, amiket Nánási Pál készített róla, az IDE kattintva megnézheti őket – de kizárólag csak saját felelősségre, mert 18+-os felvételekről van szó.

Annak idején még a világklasszis úszónő, Hosszú Katinka is szerepelt a Playboyban, de sajnos elég nagy csalódást okoztak a róla készült felvételek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás